Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Eiffel Tower Magnet Build 854011

Stap in de wereld van de iconische Franse monumenten met de LEGO Iconic Eiffeltoren Magneet Bouwset. Deze set bevat 28 LEGO bouwelementen en een magnetische bouwsteenbasis, waarmee kinderen hun eigen micro-schaal Eiffeltoren kunnen bouwen en tentoonstellen. Voeg een vleugje "magnifique" LEGO-stijl toe aan elk magnetisch oppervlak. Een geweldig cadeau-idee voor jong en oud, ideaal voor zowel beginners als ervaren LEGO-bouwers. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen stukje Parijs met deze prachtig vormgegeven set.

Waar is LEGO Eiffel Tower Magnet Build 854011 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
29
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854011
lego insiders punten icoon
52
punten

Stap in de wereld van de iconische Franse monumenten met de LEGO® Iconic Eiffeltoren Magneet Bouwset (854011). Deze set bevat een magnetische 4x4 bouwsteenbasis en 28 LEGO bouwelementen, zodat kinderen kunnen genieten van het bouwen en uitstallen van hun eigen micro-schaal Eiffeltoren. Of je nu een jonge architect in spe bent of gewoon een liefhebber van Parijs, deze magische set voegt een vleugje "magnifique" LEGO-stijl toe aan elke koelkast, kluisje of ander magnetisch oppervlak.

Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen meesterwerk met deze levendige bouwstenen. Met behulp van de magnetische basis kun je de Eiffeltoren stevig vastzetten op elke gewenste plek. Bewonder het gedetailleerde ontwerp van de beroemde landmark en voel de romantiek en elegantie van Parijs elke keer dat je langsloopt.

De LEGO Iconic Eiffeltoren Magneet Bouwset is niet alleen een geweldige toevoeging aan je LEGO collectie, maar ook een fantastisch cadeau-idee voor jong en oud. Verwen jezelf of verras een vriend met deze prachtig vormgegeven set. Het is het perfecte geschenk voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als teken van waardering. Laat je liefde voor de Eiffeltoren zien en maak indruk op je vrienden met je unieke set.

Deze set is ideaal voor zowel LEGO beginners als ervaren bouwers. Met de handige instructies kunnen zelfs jongere bouwers gemakkelijk aan de slag gaan. Het is een geweldige manier om je creativiteit te ontwikkelen en je bouwvaardigheden te verbeteren terwijl je plezier hebt. Wie weet, misschien ontdek je wel je verborgen talent als architect en word je de volgende grote naam in de wereld van design!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een regenachtige middag of wil je gewoon even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? Deze LEGO Eiffeltoren Magneet Bouwset is het perfecte antwoord! Ga zitten, ontspan en verlies jezelf in het bouwproces terwijl je de LEGO bouwelementen en de magnetische basis stevig vastklikt. Geniet van de rust en voldoening die komt met het creëren van iets unieks.

Met de LEGO Iconic Eiffeltoren Magneet Bouwset voeg je een vleugje Parijse charme toe aan je omgeving. Of je nu je slaapkamer wilt opfleuren, je kantoor een vleugje creativiteit wilt geven, of gewoon je passie voor LEGO wilt tonen, deze set is het antwoord. Laat je verbeelding de vrije loop en bedenk nieuwe en spannende manieren om de Eiffeltoren tentoon te stellen. Plak 'm op je schoolkluisje, je whiteboard of zelfs op je koelkast om je dagelijkse routine wat meer kleur te geven.

Met zijn levendige kleuren en gedetailleerde ontwerp is deze LEGO Eiffeltoren Magneet Bouwset de ideale manier om je liefde voor Parijs en LEGO te combineren. Laat je meeslepen door de schoonheid van de Franse hoofdstad en bouw je eigen stukje Parijs in je eigen huis.

Dus waar wacht je nog op? Haal de LEGO Iconic Eiffeltoren Magneet Bouwset (854011) vandaag nog in huis en begin met het bouwen van je eigen Parijse avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40589

Piratenschip speeltuin

foto van lego set76278

Rockets Warbird vs. Ronan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.