Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Moltor's Lavabeuker 70313

De stoere LEGO set 70313 Moltor's Lavabeuker is perfect voor fans van LEGO en actie.
Ga de strijd aan tussen goed en kwaad met ridder Aaron Fox en zijn zweefboard.
De set bevat ook de monsterlijke Lavabeuker met beweegbare vuisten en katapulten.
Met accessoires zoals het Boek der Chaos en de NEXO Power (Rollende Vuurbol) wordt het spelen nog spannender.
Bestel vandaag nog en beleef jouw eigen avontuur!

Waar is LEGO Moltor's Lavabeuker 70313 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
187
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70313
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak je klaar voor de strijd tussen goed en kwaad met de stoere LEGO set 70313 Moltor's Lavabeuker! Deze monsterlijke, maar komische Lavabeuker neemt het op tegen NEXO KNIGHTS ridder Aaron Fox in een race om als eerste bij het Boek der Chaos te komen. Ben jij klaar voor de uitdaging?

De set bevat 2 minifiguren: Moltor en Aaron Fox, waarmee je allerlei acrobatische manoeuvres kunt uitvoeren op het zweefboard. Laat de ridder tussen de beweegbare rotsvuisten door vliegen en ontwijk de rotsen uit de katapult. Verzin je eigen spannende scenario's met deze supercoole set vol actie!

De Lavabeuker is voorzien van 2 beweegbare vuisten, 2 katapulten en een cockpit voor Moltor. Wapens zijn onder andere de pijlenschieter met 3 pijlen van Aaron Fox's Blazer Boog en accessoires zoals het Boek der Chaos, 2 gesmolten rotsblokken en Aaron Fox's helm en vizier. Duw de Lavabeuker van Moltor vooruit om de bewegende rotsvuisten te laten bewegen en start de race!

De Lavabeuker is 12 cm hoog, 18 cm lang en 15 cm breed, zodat hij perfect past bij de andere LEGO NEXO KNIGHTS sets. Download de gratis LEGO NEXO KNIGHTS: Merlok 2.0 app naar je smartphone of tablet om nog meer avonturen te beleven! Vraag wel eerst toestemming aan je ouders. Scan het schild voor de NEXO Power (Rollende Vuurbol) en activeer een nieuwe kracht in de NEXO KNIGHTS game!

Ga de strijd aan en versla Moltor met de NEXO KNIGHTS ridder Aaron Fox en zijn Lavabeuker. Deze set zorgt voor urenlang speelplezier en stimuleert de creatieve ontwikkeling van kinderen. Het is dan ook het perfecte cadeau voor zowel jongeren als volwassenen die fan zijn van LEGO en actie. Bestel vandaag nog en beleef jouw eigen avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70319

Macy's donderknots

foto van lego set70338

Ultimate Generaal Magmar

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.