Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ultimate Generaal Magmar 70338

Met LEGO set 70338, de Ultimate Generaal Magmar, ben jij klaar voor de ultieme strijd! Met coole actie-minifiguren en een ultra-harnas versla jij gemakkelijk jouw vijanden.
Scan de bijgeleverde schilden voor extra krachten in de digitale game en combineer fysiek spel met de digitale wereld.
Deze set bevat verschillende accessoires en is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar.
Bestel nu en voeg de ultieme Generaal Magmar toe aan je collectie!

Waar is LEGO Ultimate Generaal Magmar 70338 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
64
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70338
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij klaar voor de ultieme strijd? Met LEGO® NEXO KNIGHTS™ Ultimate Generaal Magmar-set heb je alles wat je nodig hebt om de vijanden te verslaan. Deze set bevat coole actie-minifiguren met futuristische uitrusting en een ultra-harnas. Bevestig de vuisten voor extra slagkracht of zet de cirkelzaag-bladen of zwaardbladen vast op het ultra-harnas. Draai aan de hendel om ze te laten roteren en verpletter de tegenstander!

Deze set bevat de ultieme Generaal Magmar-minifiguur en 3 schilden om te scannen voor NEXO Powers die unieke vaardigheden geven in de digitale game. Combineer fysiek spel met de digitale wereld en scan de schilden voor de ultieme krachten en vaardigheden om de ultieme strijd te winnen!

De set bevat talloze accessoires, waaronder een zwaard, 2 doorschijnende, oranje cirkelzaag-bladen en 2 doorschijnende, blauwe wervelwind-zwaardbladen. Daarnaast krijg je 2 vuistbeukers, een schild en een displayvoetje om de ultieme Generaal Magmar-minifiguur op te zetten. Het biedt ook een passende bouwuitdaging voor kinderen van 7-14 jaar. De figuur is ca. 7cm hoog.

Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app naar je smartphone of tablet. Vraag altijd eerst toestemming aan je ouder(s), voordat je online gaat. Scan de schilden voor elk van deze 3 NEXO Powers (Rock Ripper, Whirlwind en Mightiness) voor extra krachten in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game! Verzamel en combineer alle LEGO® NEXO KNIGHTS™ ultimate sets tot een ultieme collectie strijdwapens.

Ga de strijd aan met de LEGO® NEXO KNIGHTS™ Ultimate Generaal Magmar-set en laat de vijanden zien wie er de baas is! Deze set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die van actie en avontuur houden. Bestel nu en voeg de ultieme Generaal Magmar toe aan je LEGO® NEXO KNIGHTS™ collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70316

Jestro's Evil Mobile

foto van lego set70359

Lance vs. bliksem

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.