Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aaron Fox's aerojager V2 70320

De LEGO set 70320 is de Aerojager V2 van Aaron Fox uit de LEGO NEXO KNIGHTS serie.
Dit stoere speelgoed biedt urenlang vermaak voor kinderen van 8-14 jaar.
De set bevat een Aerojager V2 met kruisboog-geschut, een afneembare flyer en minifiguren van Aaron Fox, een Aaron Bot en een as-aanvaller.
Combineer deze set met andere NEXO KNIGHTS sets voor grotere luchtgevechten.
Download de MERLOK 2.
0 app voor extra krachten en plezier.
De set is zowel een uitdagende bouwuitdaging als een bron van speelplezier voor jong en oud.
Bestel nu jouw eigen Aerojager V2 en betreed de wereld van ridders, robots en luchtgevechten!

Waar is LEGO Aaron Fox's aerojager V2 70320 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
301
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70320
lego insiders punten icoon
262
punten

Stap aan boord van de 2-in-1 Aerojager V2 van Aaron Fox en stort je in de avontuurlijke wereld van LEGO® NEXO KNIGHTS™! Met deze stoere set kan je luchtduels spelen tussen Aaron Fox en de gevreesde as-aanvaller. Activeer het dubbele veermechanisme-boordgeschut en haal de trekker over om je vijand te slim af te zijn.

Deze set is inclusief 3 minifiguren: Aaron Fox, een Aaron Bot en een as-aanvaller. Je kan spelen met de Aerojager V2 van Aaron Fox, uitgerust met een kruisboog-geschut op de vleugel, een afneembare pijlvormige flyer met cockpit voor Aaron Fox en de Aaron Bot, en een cockpit voor de gevleugelde as-aanvaller.

Wapens die je kan gebruiken zijn Aaron's kruisboog-schieter, Aaron Bot's zwaard en de kruisboog noppenschieter van de as-aanvaller. Accessoires die bij deze set horen zijn Aarons helm, schild en NEXO harnas, een helm voor de Aaron Bot en een helm voor de as-aanvaller.

Kinderen van 8-14 jaar vinden deze set uitdagend en stimulerend om te bouwen. Je kan deze set combineren met andere sets uit de LEGO® NEXO KNIGHTS™-serie om nog grotere luchtgevechten te spelen.

Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app naar je smartphone of tablet voor nóg meer speelplezier. Scan de schilden voor elk van deze 2 NEXO Powers (IJsregen en Doelzoeker) voor extra krachten in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game! Maar vergeet niet eerst toestemming te vragen aan je ouders voordat je online gaat.

De Aerojager V2 van Aaron Fox is ca. 9 cm hoog, 24 cm lang en 26 cm breed. De mini-flyer die je eraf kan halen is ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 4 cm breed. Deze set is niet alleen een geweldige bouwuitdaging, maar biedt ook urenlang speelplezier voor jong en oud.

Bestel nu jouw eigen LEGO® NEXO KNIGHTS™ Aerojager V2 en stap in de wereld van ridders, robots en luchtgevechten!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (25-05-2023) € 29.95 (25-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70347

Artillerie van de koninklijke garde

foto van lego set70351

Clay's Falcon Gevechtsblaster

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.