Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Clay's Falcon Gevechtsblaster 70351

Met LEGO set 70351 Clay's Falcon Gevechtsblaster kun je de Gruizel verslaan met behulp van Clay's supercoole Falcon Gevechtsblaster en het verkenningsvliegtuig van de Clay Bot.
De set bevat ook de in allerlei posities verstelbare Gruizel, drie schilden met scanfunctie en twee minifiguren.
Kortom, een geweldige LEGO set boordevol actie en avontuur voor jongeren en volwassenen die van LEGO NEXO KNIGHTS houden.

Waar is LEGO Clay's Falcon Gevechtsblaster 70351 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
523
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70351
lego insiders punten icoon
375
punten

Ben jij klaar voor een avontuur vol actie en spanning? Dan is lego set 70351 Clay's Falcon Gevechtsblaster echt iets voor jou! Met deze set kun je de Gruizel verslaan door gebruik te maken van Clay's supercoole Falcon Gevechtsblaster en het afneembare verkenningsvliegtuig van de Clay Bot. Deze combi is werkelijk onverslaanbaar!

De set is voorzien van uitklapbare vleugels en dubbele zesschots noppenschietertjes. Ook het verkenningsvliegtuig van de Clay Bot beschikt over zijn eigen zesschots noppenschietertje en verstelbare vleugels. Bouw zelf de in allerlei posities verstelbare Gruizel met doorschijnende vleugels, doorschijnende blauwe bliksem-elementen en een kolossale, doorschijnende blauwe strijdknots. Inclusief drie schilden met scanfunctie en twee minifiguren.

Clay's Falcon Gevechtsblaster is voorzien van twee minifiguur-cockpits en een afkoppelbaar verkenningsvliegtuig achterop. Met de uitklapbare vleugels kun je Clay's Falcon Gevechtsblaster in de aanvalsstand zetten. Koppel de achterste zesschots noppenschieter los om het verkenningsvliegtuig te lanceren. Er zijn verschillende wapens, zoals Clay's zwaard, het zwaard van de Clay Bot, de knots van de Gruizel en de knots van de Blokker. Accessoire-elementen zijn onder andere een Klipblokker, twee schildhouders en een schatkist.

Voor extra vuurkracht kun je het verkenningsvliegtuig combineren met Clay's strijdharnas (productnr. 70362) of een ander strijdharnas uit de LEGO® NEXO KNIGHTS™ serie. Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet en scan de schilden voor de NEXO Powers 'Tikkende baviaanbom' en 'Maffe pompoen' en de Verboden kracht 'Pad der verwoesting' voor nog meer actie in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game!

Clay's Falcon Gevechtsblaster in neutrale stand is ca. 8 cm hoog, 29 cm lang en 32 cm breed, en ca. 47 cm breed in de aanvalsstand. Het verkenningsvliegtuig is ca. 7 cm hoog, 9 cm lang en 15 cm breed. De Gruizel-figuur is ca. 12 cm hoog.

Kortom, leef je uit met deze geweldige set vol met actie en avontuur. Ideaal voor zowel jongeren als volwassenen die gek zijn op LEGO® NEXO KNIGHTS™. Bestel nu en ga de strijd aan tegen de Gruizel! Vergeet ook niet de avonturen van je favoriete NEXO KNIGHTS™ helden via Cartoon Network te volgen.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70323

Jestro's vulkaanbasis

foto van lego set70356

De stenen kolos der ultieme vernietiging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.