Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De stenen kolos der ultieme vernietiging 70356

Met LEGO set 70356 kunnen NEXO KNIGHTS helden Macy en Stenen Clay samen met jou de strijd aangaan tegen Jestro, Generaal Garg en de stenen kolos der ultieme vernietiging.
De set bevat een grote beweegbare figuur, verschillende minifiguren, wapens en accessoires.
Download de app voor extra powers en speelplezier.

Waar is LEGO De stenen kolos der ultieme vernietiging 70356 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 63.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
785
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70356
lego insiders punten icoon
562
punten

Ben jij klaar voor de ultieme strijd? Bewapen jezelf met moed en sluit je aan bij LEGO® NEXO KNIGHTS™ helden Macy en Stenen Clay in hun gevecht tegen Jestro, Generaal Garg en de stenen kolos der ultieme vernietiging. Bouw deze gigantische figuur zelf en bereid je voor op een epische strijd.

De stenen kolos is enorm groot en heeft een zesschots snelvuurwapen, twee benen met ingebouwde kerkers, klappende kaken, grote beweegbare vleugels, 'slaande' armen en een krachtige Verboden krachten-kroon. Maar geen zorgen, jij hebt Stenen Clay om je te helpen. Hij zal op zijn zweefschild met bewegende vleugels plaatsnemen en zijn zwaard gebruiken als vliegend wapen.

Naast de stenen kolos en Stenen Clay, zijn er nog vier minifiguren inbegrepen: Jestro, Generaal Garg, en Macy. De stenen kolos der ultieme vernietiging is een bijzonder gedetailleerde figuur. Hij heeft grote, beweegbare vleugels, klappende kaken, benen met ingebouwde gevangeniscellen die open kunnen, armen die kunnen 'slaan', een zesschots snelvuurwapen, een verstelbare klauw en een kroon met schildhouders voor zes Verboden krachten.

Clay's zweefschild heeft twee vleugels, een schildhouder en een wapenhouder. Beweeg de hendel om de kaken te laten klappen en de vleugels te laten bewegen. Draai het zesschots snelvuurwapen om bliksemelementen af te schieten en draai aan de armen voor een stompende beweging. Er zijn verschillende wapens en accessoires inbegrepen zoals Stenen Clay's stenen zwaard, Macy's strijdknots, Jestro's staf met Verboden kracht-schildhouder en de bliksemstaf van Generaal Garg. Ook zijn er twee Klipblokkers, een Blokker en twee schildhouders als accessoire-elementen toegevoegd.

Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet en scan de schilden voor de NEXO Powers 'Spookharnas' en 'Beveelbrul' en de Verboden krachten 'Smeltpoel' en 'Brandende barsten'. Met deze powers krijg je nog meer actie in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game! Of volg al je favoriete NEXO KNIGHTS ™ helden via Cartoon Network.

De stenen kolos is maar liefst 32 cm hoog en het zweefschild is 7 cm lang, 6 cm breed en 2 cm hoog. Bouw nu deze figuur en beleef hoe jij, samen met Stenen Clay en Macy, de held kan zijn die de stenen kolos der ultieme vernietiging overwint. Gebruik jouw LEGO® NEXO KNIGHTS™ krachten en versla de vijand!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 63.95 (25-05-2023) € 63.95 (25-05-2023) € 63.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70350

De drie broers

foto van lego set70366

Strijdharnas Lance

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.