Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ultimate Clay 70330

De LEGO set 70330, Ultimate Clay, biedt futuristische actie met een indrukwekkende minifiguur en veel accessoires.
Scan de 3 schilden voor unieke NEXO Powers in de digitale game.
Met Tornadozwaarden en lava-drakenvleugels ben je klaar voor iedere strijd.
Verzamel de Ultimate sets en wees de sterkste in de strijd tegen het kwaad.
Bestel vandaag nog en ervaar de stoere actie.

Waar is LEGO Ultimate Clay 70330 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
72
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70330
lego insiders punten icoon
75
punten

Met LEGO® NEXO KNIGHTS™ Ultimate Clay heb je een gloednieuwe set in handen die garant staat voor futuristische actie. Deze set bevat een indrukwekkende minifiguur van Ultimate Clay met supercoole uitrusting. De zwaarden van dit wapen kunnen draaien en je kunt ook luchtduels spelen met de aankoppelbare lava-vleugels. Met deze set heb je een groot arsenaal tot je beschikking, inclusief 3 schilden die kunnen worden gescand voor unieke NEXO Powers.

Ultimate Clay combineert fysiek spel met 3 scanbare schilden die toegang geven tot NEXO Powers voor in de digitale game. Met de Tornadozwaarden en zwaard als wapens en de Force Field schijf en 4 aankoppelbare lava-drakenvleugels als accessoires ben jij klaar voor iedere strijd. Vouw de Tornadozwaarden vanuit het ultra-harnas naar buiten en laat ze vliegensvlug ronddraaien. Bevestig de lava-drakenvleugels aan het ultra-harnas en vecht vurige luchtduels uit met Ultimate Clay.

De set bevat ook een vizier, helm en displayvoetje. De figuur is 9 cm hoog. Bovendien kun je de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app downloaden naar je smartphone of tablet. Vraag eerst je ouders om toestemming! Scan de schilden voor elk van de 3 NEXO Powers (Sword Tornado, Lava Dragon en Force Field) en ontketen extra krachten in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game.

De LEGO® NEXO KNIGHTS™ Ultimate sets zijn de ultieme collectie strijdwapens. Verzamel ze allemaal en combineer ze tot de perfecte strijdmacht. Met Ultimate Clay ben jij de held van de digitale game én in het echte leven.

Of je nu nog een jonge LEGO®-liefhebber bent of een volwassene die van bouwen en spelen houdt, de Ultimate Clay set biedt talloze speelmogelijkheden en uitdagingen. Met de NEXO Powers die je kunt scannen en toepassen in de digitale game is deze set bovendien bijzonder interactief.

Dus, kies jouw held, verzamel alle sets en wees de sterkste in de strijd tegen het kwaad. Bestel de LEGO® NEXO KNIGHTS™ Ultimate Clay set vandaag nog en ervaar de stoere actie die deze set te bieden heeft.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70351

Clay's Falcon Gevechtsblaster

foto van lego set70373

Combo NEXO Powers

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.