Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jestro's hoofdkwartier 70352

Maak kennis met LEGO set 70352: Jestro's Hoofdkwartier uit de LEGO NEXO KNIGHTS serie.
Deze set bevat zes unieke minifiguren en verschillende voertuigen, waaronder Macy's Underminer, Jestro's Hatattacka-hoed en Stone Wheeler.
Verken de spannende wereld van NEXO KNIGHTS en gebruik de unieke NEXO Powers om Jestro en zijn leger te verslaan.
Download de LEGO NEXO KNIGHTS: MERLOK 2.
0 app en volg de avonturen van de NEXO KNIGHTS helden op Cartoon Network.
Dit is het ideale cadeau voor liefhebbers van actie en avontuur!

Waar is LEGO Jestro's hoofdkwartier 70352 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 88.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
840
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70352
lego insiders punten icoon
825
punten

Stap in de spannende wereld van LEGO® NEXO KNIGHTS™ en ga de strijd aan met Jestro's Hoofdkwartier! Help Macy en haar Underminer-voertuig de helden te verenigen en te voorkomen dat Jestro de Verboden krachten vindt. Maar let op, want Jestro heeft zijn vliegende Hatattacka-hoed en Stone Wheeler-voertuig gereed om aan te vallen!

De set bevat zes superstoere minifiguren: Jestro, Ava, Macy, Lance, een Gargouille en een Steenstamper. De set omvat Jestro's Hoofdkwartier met allerlei valstrikken en een afneembaar narrenmuts-vliegtuigje. Maar ook Macy's Underminer-voertuig is inbegrepen, met een draaiende boor, minifiguur-cockpit en wapen- en schildhouder.

Je kunt de schilden met scanfunctie voor de NEXO Powers 'Ninjabowlen', 'Verwarring', 'Krachtklank' en 'Staande ovatie' scannen en combineren. Ook zijn er accessoire-elementen zoals twee schildhouders, de Wolk van Monstrox en twee bliksem-elementen en is er de Verboden kracht 'Brandende barsten'.

Met de flexibele voorwielen, vier noppenschieters, dubbele knipraketten en de afkoppelbare aanhanger met Stone Wheeler-voertuig en geheime steenboot op de Jestro's Hoofdkwartier kun je deze set helemaal zelf inrichten. Ook is er een beweegbare kraan met haak, een kooi en een munitiekist. En met de ladder op de aanhanger kun je de steenboot naar buiten laten komen.

Jestro's Hoofdkwartier is ca. 20 cm hoog, 33 cm lang en 21 cm breed en het voorste voertuig is ca. 14 cm hoog, 19 cm lang en 21 cm breed. Jestro's vliegende hoed is ca. 9 cm hoog, 11 cm lang en 24 cm breed en de aanhanger is ca. 20 cm hoog, 14 cm lang en 16 cm breed. Ook de Stone Wheeler is inbegrepen en is ca. 4 cm hoog, 7 cm lang en 4 cm breed. Tot slot is Macy's Underminer ca. 4 cm hoog, 13 cm lang en 7 cm breed.

Verken de wereld van de NEXO KNIGHTS™ en download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet. Hiermee kun je de schilden scannen en de NEXO Powers combineren, om Monstrox te verslaan in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game! Bovendien kun je via Cartoon Network de avonturen van je favoriete NEXO KNIGHTS™ helden volgen.

Dit is het perfecte cadeau voor jongeren en volwassenen die van actie, spanning, en avontuur houden. Ga de uitdaging aan en bestorm Jestro's Hoofdkwartier met Macy's Underminer-voertuig! Combineer de NEXO Powers, red Ava uit de bungelende kooi, en versla Jestro en zijn leger van kwaadaardige wezens. Klaar voor de strijd?

Laatste update: 2023-12-29 09:42:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 88.95 (25-05-2023) € 88.95 (25-05-2023) € 88.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70323

Jestro's vulkaanbasis

foto van lego set70372

NEXO Krachten Combiset 1

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.