Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Axl's Rumble Maker 70354

De LEGO set 70354 is een 3-in-1 Rumble Maker van LEGO NEXO KNIGHTS.
Met dit voertuig kun je Axl helpen om de Rogul uit het koninkrijk Knighton te jagen.
Het voertuig heeft een dubbel roterend boorwapen, uitklapbare vleugels, een afkoppelbare tank, bijlhouder en twee noppenschieters.
Bij de set worden ook drie minifiguren en drie schilden geleverd voor extra krachten in de LEGO NEXO KNIGHTS game.
Het voertuig is geschikt voor spel in de lucht en op ruig terrein.
Met de bijl van Axl en de noppenschieters kun je tegenstanders verslaan.
Daarnaast kun je extra krachten krijgen door de schilden te scannen in de LEGO NEXO KNIGHTS game.
De set is 9 cm hoog, 29 cm lang en 16 cm breed met ingevouwen vleugels en 25 cm breed met uitgeklapte vleugels.
De afkoppelbare tank is 4 cm hoog, 8 cm lang en 11 cm breed.
De tank kan ook worden gecombineerd met een LEGO NEXO KNIGHTS strijdharnas.
Bestel nu en ga de strijd aan met LEGO NEXO KNIGHTS!

Waar is LEGO Axl's Rumble Maker 70354 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
393
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70354
lego insiders punten icoon
337
punten

Stap in de wereld van LEGO® NEXO KNIGHTS™ en help Axl om de Rogul uit het koninkrijk Knighton te jagen met de te gekke 3-in-1 Rumble Maker! Dit stoere voertuig beschikt over een dubbel roterend boorwapen, uitklapbare vleugels, een afkoppelbare tank met rupsbanden, bijlhouder, twee minifiguur-cockpits en twee noppenschieters. Je krijgt er bovendien drie coole minifiguren bij én drie schilden die kunnen worden gescand voor extra krachten in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game!

Met Axl's Rumble Maker verpulver je zonder moeite de stenen monsters die Jouw pad kruisen. Rol het voertuig naar voren om de boorwapens te activeren en bereid je voor op een stevig potje strijden! Druk op de cilinder om de vleugels uit te klappen en koppel de tank los om over te schakelen op de vliegmodus. Dankzij de uitklapbare vleugels en de minifiguur-cockpits heb je een sterk voordeel in de lucht, terwijl de tank je de mogelijkheid geeft om snel te sprinten over ruiger terrein.

Maar dat is nog niet alles! Met de bijl van Axl kun je écht flink uithalen, terwijl de bijlhouder ervoor zorgt dat je je wapen altijd bij de hand hebt. En als de tegenstander met het bliksemzwaard van de Rogul aan komt zetten, haal je die ook zonder problemen neer met de bommenwerper-kogels van de noppenschieters. Het kan natuurlijk altijd spannender: download daarom de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet. Deze app geeft je toegang tot extra krachten en urenlang speelplezier! Vraag altijd eerst je ouders om toestemming.

En terwijl je speelt en de wereld van Knighton verkent, scan je de schilden voor de NEXO Powers 'Toontje lager' en 'Rotstornado' en de Verboden kracht 'Bijtende kogel'. Zo krijg je nog meer kracht en absoluut voordeel in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game! En vergeet niet om je favoriete NEXO KNIGHTS™ helden te volgen via Cartoon Network.

Dus waar wacht je nog op? Haal de 3-in-1 Rumble Maker vandaag nog in huis en stap in de wereld van LEGO® NEXO KNIGHTS™! Het voertuig is ca. 9 cm hoog, 29 cm lang en 16 cm breed met ingevouwen vleugels en ca. 25 cm breed met uitgeklapte vleugels. De afkoppelbare tank is ca. 4 cm hoog, 8 cm lang en 11 cm breed. En het beste van alles? Je kunt de afkoppelbare tank combineren met een LEGO® NEXO KNIGHTS™ strijdharnas om een ultiem strijdharnas te creëren. Wat wil je nog meer? Bestel nu en ga de strijd aan!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (25-05-2023) € 34.95 (25-05-2023) € 34.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70320

Aaron Fox's aerojager V2

foto van lego set72002

Twinfector

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.