Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strijdharnas Clay 70362

Met het LEGO NEXO KNIGHTS Strijdharnas Clay bouwpakket verhoog je jouw strijdkracht naar een hoger niveau.
Het bevat verstelbare ledematen, een cockpit voor een minifiguur, een supergroot zwaard en een reuzenvuist.
Daarnaast krijg je vijf schilden met scanfunctie voor NEXO Powers in de digitale game.
Combineer dit pakket met andere LEGO NEXO KNIGHTS sets voor nog meer speelplezier.

Waar is LEGO Strijdharnas Clay 70362 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
79
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70362
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de wereld van LEGO® NEXO KNIGHTS™ met het Strijdharnas Clay! Dit is niet zomaar een bouwpakket, maar een vernuftig stukje technologie dat jouw strijdkracht naar een hoger niveau tilt. Het strijdharnas heeft verstelbare ledematen, een cockpit voor een minifiguur, een supergroot zwaard en een reuzenvuist. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook vijf schilden met scanfunctie voor NEXO Powers die unieke vaardigheden geven in de digitale game. Dit stoere pakket bevat zelfs een exclusieve Clay minifiguur!

Het Strijdharnas Clay is een fantastisch bouwpakket om jouw creativiteit eens flink op de proef te stellen. Met in allerlei standen verstelbare ledematen en een coole cockpit voor jouw favoriete minifiguur, kun jij iedere vijand de baas zijn. Het enorme zwaard en de reuzenvuist zijn tevens indrukwekkende toevoegingen aan jouw wapenarsenaal, en met de Combo NEXO Power schild weet jij jouw tegenstanders altijd te verrassen.

Met de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app kun jij jouw digitale strijd nog intenser maken. In deze app kun jij jouw schilden scannen en programeren om jouw vaardigheden te verbeteren. Met vijf verschillende NEXO Powers, zoals 'Titanium zwaard', 'Metalen griffioenveren', 'Beveelbrul', 'Vuurvlam' en 'Kippenkracht', heb jij genoeg mogelijkheden om meer kracht uit je NEXO Knights te halen. Bedenk je eigen combinaties en wees klaar om jouw vijanden in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game te verslaan!

Het Strijdharnas Clay is overigens niet alleen als standalone bouwpakket een aanwinst, maar kun je ook nog eens combineren met andere LEGO® NEXO KNIGHTS™ sets. Zo creëer jij een custom-made voertuig en ben je voorzien van de meest futuristische functies. En vergeet niet om op Cartoon Network jouw favoriete afleveringen van NEXO KNIGHTS™ te volgen. Hier beleef jij alle avonturen en kom je erachter waarom LEGO® NEXO KNIGHTS™ dé hit van dit moment is voor alle jonge avonturiers!

Met een afmeting van ca. 9 cm hoog biedt het Strijdharnas Clay volop actie en avontuur. Verhoog jouw strijdkracht en stap in de wereld van LEGO® NEXO KNIGHTS™!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70314

Chaoskoets van de Monster Meester

foto van lego set70338

Ultimate Generaal Magmar

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.