Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strijdharnas Aaron 70364

Met LEGO® NEXO KNIGHTS™ Strijdharnas Aaron ben jij de held van je eigen avontuur! Bouw je eigen stoere harnas en ga op missie om het koninkrijk te beschermen.
Deze leerzame set bevat een verstelbaar harnas, een grote kruisboog en vijf schilden met scanfunctie voor unieke vaardigheden in de digitale game.
Combineer het strijdharnas met andere sets voor eindeloos bouw- en speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel nu en start je avontuur!

Waar is LEGO Strijdharnas Aaron 70364 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
80
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70364
lego insiders punten icoon
75
punten

Met LEGO® NEXO KNIGHTS™ Strijdharnas Aaron ben jij de held van je eigen avontuur! Bouw je eigen stoere harnas en ga op missie om het koninkrijk te beschermen. Dit geweldige speelgoed heeft verstelbare ledematen, een cockpit met ruimte voor een minifiguur, een grote kruisboog met veermechanisme en een reuzenvuist om je vijanden mee te verslaan!

Nieuw in het voorjaar van 2017 is de Aaron minifiguur die bij deze set wordt geleverd. Daarnaast ontvang je vijf schilden met scanfunctie voor NEXO Powers die je helpen tijdens je gevechten in de digitale game. Zo krijg je unieke vaardigheden en krachten om de strijd aan te gaan. Met het Combo NEXO Power schild ben jij onverslaanbaar!

Deze LEGO set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens leerzaam. Download de gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet (vraag altijd eerst toestemming aan je ouders) en scan de schilden voor elk van de vijf NEXO Powers. Bedenk je eigen combinaties en gebruik ze om af te rekenen met de Steenmonsters in de LEGO® NEXO KNIGHTS™ game.

Maak je set compleet en combineer het strijdharnas met voertuigen uit andere LEGO® NEXO KNIGHTS™ sets om het uit te breiden met futuristische functies! Met meer dan 7.500 sets kun jij eindeloos blijven bouwen en spelen. Kies jouw favoriete held en help het koninkrijk te redden!

Volg de avonturen van je favoriete NEXO KNIGHTS™ helden via Cartoon Network en laat je meeslepen in de spannende wereld van LEGO® NEXO KNIGHTS™.

Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en de figuur is ca. 9 cm hoog. Met LEGO® NEXO KNIGHTS™ Strijdharnas Aaron ben jij de stoere held en beleef je urenlang speelplezier. Bestel nu deze LEGO set en start je eigen avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70313

Moltor's Lavabeuker

foto van lego set70314

Chaoskoets van de Monster Meester

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.