Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Strijdharnas Axl 70365

Met LEGO set 70365, kun je jouw eigen Strijdharnas Axl bouwen en de Steenmonsters verslaan.
Het pakket bevat een verstelbaar harnas met een cockpit en ruimte voor een minifiguur.
Bouw Axl's bijl en reuzenvuist om de monsters te confronteren.
Gebruik 5 schilden met scanfunctie om unieke vaardigheden te krijgen in het digitale spel.
Combineer de set met andere LEGO NEXO KNIGHTS sets en beleef fantastische avonturen.
Koop jouw Strijdharnas Axl nu en word de beste NEXO Knight aller tijden!

Waar is LEGO Strijdharnas Axl 70365 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer NEXO KNIGHTS™ sets

aantal lego stenen icoon
88
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70365
lego insiders punten icoon
75
punten

Het is tijd om de Steenmonsters te verslaan! Bouw je eigen Strijdharnas Axl uit LEGO® NEXO KNIGHTS™ en maak Axl sterker dan ooit tevoren. Met dit pakket creëer je een robuust harnas met in allerlei standen verstelbare ledematen en een cockpit met ruimte voor een minifiguur. Dat ben jij! Zo kun je zelf de held uithangen in de digitale assemblage van dit spectaculaire spel.

Met de nuances van de leuke LEGO® stenen werk je vanuit je woonkamer of elke ander betoverend plekje jouw eigen Strijdharnas Axl in elkaar. Met de supergrote bijl die je zelf bouwt en de reuzenvuist met Combo NEXO Power schild is Axl klaar om de gigantische Steenmonsters te confronteren. Om je te ondersteunen in de bouw van jouw avontuurlijke Strijdharnas Axl, heb je de beschikking over maar liefst 5 schilden met scanfunctie voor NEXO Powers, die unieke vaardigheden geven in de digitale game. Zo wordt het een uitdaging om met jouw harnas en NEXO Powers alle Steenmonsters te verslaan en te triomferen in het LEGO® NEXO KNIGHTS™-spel!

Nieuw in het voorjaar van 2017 is minifiguur Axl, die deze LEGO speelset compleet maakt. Zo tof! In deze set zijn alle accessoires inbegrepen om de beste NEXO Knight aller tijden te worden. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk allerlei combinaties met de vijf NEXO Powers om de Steenmonsters op innovatieve manieren te verslaan. De downloadbare gratis LEGO® NEXO KNIGHTS™:MERLOK 2.0 app op je smartphone of tablet, stuurt jouw avontuur in de goede richting. Vergeet niet eerst toestemming te vragen aan jouw ouders. Tijdens het spel scan je de schilden om elke NEXO Power te bekijken: 'Glinsterende bijl', 'Metalen minotaurus', 'Krachtklank', 'Frontale aanval' en 'Banaanbom'. Jouw creaties leiden tot unieke combinaties. Vind jij de beste variant?

Maak het niet alleen makkelijker voor jezelf, maar laat Axl de Steenmonsters alle hoeken van de kamer zien door hem te combineren met voertuigen uit andere LEGO® NEXO KNIGHTS™ sets. Bouw nog meer futuristische functies met de combinatie van verschillende LEGO sets. Je beleeft de verbazingwekkende reis en de overwinning over de Steenmonsters samen met jouw favoriete NEXO KNIGHTS™ helden van Cartoon Network. De ideale manier om te blijven fantaseren over jouw volgende avontuur!

Met de hoogte van 9 cm winter-jij een stoer, krachtig en machtig NEXO Knight, die klaar is voor elke uitdaging! Bouw hem snel in elkaar en laat de Steenmonsters beven van angst. Je kunt ook nog eens het harnas in allerlei standen buigen en het is in staat om elk gevecht te winnen dankzij zijn ongelofelijke wapens: de supergrote bijl en de reuzenvuist met Combo NEXO Power schild. Laat je fantasie de vrije loop en versla de Steenmonsters met jouw legendarische Strijdharnas Axl. Bestel hem nu en houd de eer hoog met Axl als NEXO Knight!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70326

De Zwarte Ridder mech

foto van lego set70372

NEXO Krachten Combiset 1

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.