Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wrecking Ball 75976

De LEGO set 75976 is gebaseerd op de game Overwatch en bevat een transformeerbare mecha met het personage Wrecking Ball.
Met deze set kunnen kinderen en volwassenen hun passie voor Overwatch laten zien.
De set kan worden gecombineerd met andere Overwatch sets en biedt eindeloze speelmogelijkheden.
Bestel deze set nu en ontdek nieuwe creatieve mogelijkheden.

Waar is LEGO Wrecking Ball 75976 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Overwatch® sets

aantal lego stenen icoon
227
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75976
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij een echte Overwatch fan en op zoek naar een te gekke nieuwe uitdaging? Dan is de LEGO Overwatch 75976 Wrecking Ball set echt iets voor jou! Deze LEGO set is gebaseerd op de internationaal bekroonde team-actiegame Overwatch en bevat een met ijzer bedekte mecha die kan worden getransformeerd in een supersnelle sloopkogel. En dat is nog niet alles! Het populaire personage Wrecking Ball wordt bestuurd door Hammond, een vindingrijke hamster, die net als in de game zijn kop boven de cockpit uit steekt.

Laat je fantasie de vrije loop en verzin de spannendste missies voor deze stoere mecha. Kinderen zullen het geweldig vinden om met dit herkenbare model te spelen en er een echte mecha van te maken door zijn Quad Cannons en vier uitschuifbare ledematen uit te vouwen. Zo kun je samen met Hammond de wereld veroveren en vijanden verslaan.

Maar deze LEGO set is niet alleen leuk voor kinderen. Voor oudere liefhebbers van Overwatch is het een fantastische manier om hun passie voor deze game te laten zien. Deze set is namelijk een echte blikvanger naast je game-setup. Zo kun je iedereen laten zien dat jij een echte Overwatch fan bent.

Dit actiespeelgoed kan getransformeerd worden van een snelle bal in een coole mecha met uitvouwbare Quad Cannons en uitschuifbare ledematen met talloze authentieke Overwatch details waar kinderen en volwassenen dol op zullen zijn. Jongere en oudere fans zullen het geweldig vinden om dit authentieke Overwatch model te bouwen en vervolgens mee te spelen.

Overwatch van Blizzard Entertainment, de makers van het legendarische World of Warcraft, heeft in korte tijd een wereldwijde community van gepassioneerde volgelingen opgebouwd. Er zijn video's en strips verschenen naar aanleiding van de game en er worden spannende internationale e-sportevenementen georganiseerd. Ben jij ook zo'n gepassioneerde fan? Dan mag deze LEGO set zeker niet ontbreken in jouw collectie.

De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos met deze set. Zo kun je in je eentje spelen, maar ook met vrienden en familie. Ga de uitdaging aan en verzin samen de spannendste missies. En het mooie aan LEGO is dat je deze set ook kunt combineren met andere Overwatch sets om zo je eigen verzameling te maken.

De Wrecking Ball is ca. 11 cm hoog, 11 cm lang en 13 cm breed. Deze LEGO Overwatch speelgoedbouwsets zijn het ideale cadeau voor liefhebbers van de internationaal bekroonde team-actiegame. Of je nu jong of oud bent, deze set biedt gegarandeerd uren speelplezier.

Heb jij ook zo'n zin om aan de slag te gaan met deze te gekke LEGO Overwatch Wrecking Ball set? Bestel hem dan nu en maak je verzameling compleet! En wie weet, misschien ontdek jij wel nieuwe creatieve mogelijkheden die je nooit had durven dromen. Met deze LEGO set is alles mogelijk.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (24-05-2023) € 19.95 (24-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75974

Bastion

foto van lego set75975

Watchpoint: Gibraltar

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.