Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Watchpoint: Gibraltar 75975

De LEGO Overwatch 75975 Watchpoint: Gibraltar set is perfect voor fans van het spel.
Bouw de Overwatch raket en lanceringstoren, inclusief drie Overwatch personages en een grote figuur van Winston.
Deze set is geschikt voor kinderen om mee te spelen en volwassenen om te verzamelen.
Het is een direct herkenbaar model gebaseerd op de populaire game.
Bestel nu en voeg deze set toe aan je LEGO Overwatch collectie!

Waar is LEGO Watchpoint: Gibraltar 75975 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7519-09-2024

Bekijk meer Overwatch® sets

aantal lego stenen icoon
730
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75975
lego insiders punten icoon
712
punten

Ben jij fan van Overwatch®? Dan is de LEGO® Overwatch 75975 Watchpoint: Gibraltar set perfect voor jou! Bouw de beroemde Overwatch raket en lanceringstoren van een van de meest populaire maps in het spel. De set bevat een Overwatch raket, die in twee aparte raketten kan worden opgesplitst en drie Overwatch personages: Pharah met haar Rocket Launcher, Mercy met haar Caduceus Staff en Blaster en Reaper met zijn dubbele Hellfire Shotguns. Bovendien bevat de set een grote figuur van Winston met zijn Tesla Cannon.

Kinderen kunnen urenlang spelen met de bouwbare raket en Overwatch helden met hun unieke wapens. Maar ook volwassen fans willen deze set graag verzamelen en neerzetten als blikvanger bij hun game-setup om te laten zien hoe enthousiast ze zijn over het spel! Het is een direct herkenbaar verzamelobject model, gebaseerd op de internationaal bekroonde team-actiegame.

De Overwatch® raket kan worden opgesplitst in twee raketten, die beide een cockpit hebben. De kleinere raket heeft een laadruimte die groot genoeg is voor de grote figuur van Winston, plus elementen van bananen en een pot pindakaas. Dit Overwatch® bouwspeelgoed bestaat uit een lanceerplatform waar de raket in verticale positie op kan staan, net als in de Watchpoint: Gibraltar-map.

Naast de raket en de personages, bevat deze set ook de wapens van Overwatch® personages: de Rocket Launcher van Pharah, de Caduceus Staff en Caduceus Blaster van Mercy, de dubbele Hellfire Shotguns van Reaper en het Tesla Cannon van Winston.

Wereldwijd heeft Overwatch® van Blizzard Entertainment, de makers van het legendarische World of Warcraft®, een enorme community van gepassioneerde volgelingen opgebouwd. Er zijn geanimeerde onlineseries en strips verschenen naar aanleiding van de game en er worden spannende internationale e-sportevenementen georganiseerd. LEGO® Overwatch® speelgoedbouwsets vormen het perfecte cadeau voor fans van deze populaire game.

Combineer deze set met de set 75970 Tracer vs. Widowmaker voor nog meer spannende Overwatch® actie! De speelgoedraket is circa 5 cm hoog, 37 cm lang en 19 cm breed als beide raketten worden gecombineerd. Het lanceerplatform is circa 37 cm hoog, 22 cm breed en 22 cm diep.

Wil jij deze geweldige set hebben? Bestel hem dan nu en voeg hem toe aan je LEGO® Overwatch collectie! En als je op zoek bent naar andere LEGO® Overwatch sets, bekijk dan ons uitgebreide assortiment. We hebben alles wat je nodig hebt om de wereld van Overwatch® tot leven te brengen met LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 75.00 (25-05-2023) € 75.00 (25-05-2023) € 75.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75971

Hanzo vs. Genji

foto van lego set75976

Wrecking Ball

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.