Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hanzo vs. Genji 75971

Met LEGO set 75971 kun je het legendarische gevecht tussen Hanzo en Genji uit Overwatch naspelen.
De set bevat minifiguren en wapens van de game en kan gebruikt worden als decoratie naast je game-setup.
Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van het bouwen en naspelen van gevechten.
Bestel hem vandaag nog en begin met spelen!

Waar is LEGO Hanzo vs. Genji 75971 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer Overwatch® sets

aantal lego stenen icoon
197
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75971
lego insiders punten icoon
202
punten

Ben jij ook zo’n fan van Overwatch®? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Met de LEGO® Overwatch 75971 Hanzo vs. Genji set kan je nu het legendarische gevecht om de Hanamura dojo tussen de rivaliserende drakenbroers Hanzo en cyborgninja Genji naspelen. Deze set is gebaseerd op de internationaal bekroonde team-actiegame en bevat onder andere wapens van de herkenbare Overwatch helden en een bouwbare dojo.

Met deze set kan je niet alleen de actie uit de game na spelen, maar je kan hem nadien ook als blikvanger naast jouw game-setup zetten. En niet enkel kinderen kunnen zich uitleven met deze set, ook volwassen fans zullen er dol op zijn. Af en toe eens ontspannen met LEGO bouwen en het naspelen van gevechten zal vast en zeker voor de nodige ontspanning zorgen.

De set bevat Hanzo, Genji en Shimada Henchman minifiguren en de Hanamura dojo heeft een wapenrek, een health pack en 2 verborgen schijfschieters die de drakengeesten van de broers uitbeelden. Bovendien kan je met de wapens van Overwatch personages zoals het Ryu-Ichimonji zwaard van Genji en de Storm Bow van Hanzo het gevecht nog intenser maken.

Overwatch® van Blizzard Entertainment, de makers van het legendarische World of Warcraft®, heeft in korte tijd een wereldwijde community van gepassioneerde volgelingen opgebouwd. Er zijn geanimeerde onlineseries en strips verschenen naar aanleiding van de game en er worden spannende internationale e-sportevenementen georganiseerd. Bij het bouwen van deze set kan je het teamgevoel en de spanning van de game ook in het echte leven ervaren.

De LEGO® Overwatch® sets zijn het perfecte cadeau voor fans van deze zeer populaire game. En wist je dat LEGO bouwen goed is voor jouw concentratie, creativiteit én fijne motoriek? Bovendien kan je nu verschillende arena’s en gevechten tot leven brengen met de verschillende LEGO® Overwatch sets. Bouw de Watchpoint: Gibraltar, de Dorado Showdown of de Junkertown: Wrecking Ball set en beleef het ultieme avontuur.

De Hanamura dojo bouwspeelgoed is ca. 11 cm hoog, 22 cm breed en 9 cm diep. Dit bouwspeelgoed geeft ook een leuke extra dimensie aan jouw game-ervaring en is een must-have voor elke fan! Bestel hem vandaag nog en begin met spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (25-05-2023) € 22.95 (25-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75975

Watchpoint: Gibraltar

foto van lego set75976

Wrecking Ball

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.