Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Catwoman™ Catcycle achtervolging 70902

Bouw de LEGO set 70902 en word de held van Gotham City! Help Batgirl en Robin om een juwelendiefstal te stoppen met de Catwoman Catcycle achtervolging set.
De set bevat een Catcycle, een straattafereel met juwelierszaak en extra accessoires.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel nu en beleef spannende avonturen!

Waar is LEGO Catwoman™ Catcycle achtervolging 70902 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
139
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70902
lego insiders punten icoon
225
punten

Hé jij daar! Ben jij klaar voor een spannende achtervolging door de straten van Gotham City? Help Batgirl en Robin een juwelendiefstal te dwarsbomen met DE LEGO® BATMAN FILM: Catwoman™ Catcycle achtervolging set!

Met deze set kan je zelf de Catcycle bouwen en een straattafereel met juwelierszaak. Maar dat is nog niet alles! Voor extra speelplezier zijn er ook een lantaarnpaal met kantelfunctie die omver kan worden gereden tijdens de achtervolging, doorzichtige diamantachtige elementen en de iconische zweep van Catwoman en Batarangs van Batgirl.

Inclusief drie minifiguren: Catwoman, Batgirl en Robin. De Catwoman Catcycle beschikt over een zitplaats voor een minifiguur, dashboard-opdruk, grote wielen met rubberen banden, motorlementen en een doorzichtig koplampelement. Het bouwbare straattafereel bevat een juwelierszaak met raam en deur die open kan, beide met doorschijnende glasachtige elementen, een winkelbord op het dak en twee doorschijnende diamantachtige elementen. Op de straat staan een lantaarnpaal met kantelfunctie en een vuilnisbak. Rijd de lantaarnpaal omver met de Catcycle en wees de held van Gotham City!

Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 7 jaar. De Catcycle van Catwoman is ca. 4 cm hoog, 13 cm lang en 3 cm breed. Het straattafereel exclusief lantaarnpaal is ca. 8 cm hoog, 9 cm breed en 5 cm diep. De lantaarnpaal is ca. 11 cm hoog.

Ga de uitdaging aan en bouw deze set! Word de held van Gotham City en stop de juwelendiefstal voordat het te laat is. Speel alleen of samen met je vrienden en beleef de avonturen van de stoere Batgirl en Robin. Bestel nu de LEGO® BATMAN FILM: Catwoman Catcycle achtervolging set en laat de actie beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (24-05-2023) € 22.95 (24-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70904

Clayface™ verplettervuisten

foto van lego set70922

The Joker™ landhuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.