Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Clayface™ verplettervuisten 70904

Stap in de wereld van DE LEGO® BATMAN FILM met de Clayface™ verplettervuisten set! Beleef spectaculaire avonturen in Gotham City en vecht tegen Clayface™.
Laat je creativiteit de vrije loop met deze set voor LEGO® fans vanaf 8 jaar.
Bouw en speel met Batman™, burgemeester McCaskill en de bouwbare Clayface™ figuur.
Ga de strijd aan, red de burgemeester en creëer je eigen wereld vol actie en spanning.
Koop nu de Clayface™ verplettervuisten set en geniet van de legendarische LEGO® bouwervaring!

Waar is LEGO Clayface™ verplettervuisten 70904 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
448
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70904
lego insiders punten icoon
300
punten

Stap in de wereld van DE LEGO® BATMAN FILM en ga samen met Batman™ de strijd aan tegen Clayface™ in de legendarische set Clayface™ verplettervuisten! Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spectaculaire avonturen in Gotham City.

De Clayface™ verplettervuisten set is perfect voor fans van de film en LEGO® liefhebbers vanaf 8 jaar. Je kunt Clayface™ nu bouwen en beheersen met drie verschillende handen, waarvan twee met een zesschots snelvuurgeschut en een met een kleihamer. Beweeg zijn armen, benen en hoofd om hem in verschillende standen te zetten en creatieve gevechten na te bootsen.

Doe mee aan het avontuur en bevrijd burgemeester McCaskill uit de kleigevangenis! Clayface™ heeft haar gevangen genomen en het is aan Batman™ om haar snel te redden. Met behulp van zijn Batarang en een gedurfde strategie zal hij moeten vechten tegen Clayface's verraderlijke aanvallen.

Bouw en speel met de set die vol zit met accessoire-elementen, zoals Batmans cape en zijn gevormde gereedschapsriem (nieuw in het voorjaar van 2017) en de walkietalkie van burgemeester McCaskill. Bedenk zo de meest adembenemende verhalen en beleef de avonturen van de meest iconische superheld ter wereld.

De Clayface™ verplettervuisten set bevat ook een kleigevangenis, waarin je de burgemeester kunt opsluiten. Hierdoor zorgt deze set voor nog intensievere gevechten en enorme speelplezier! Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen wereld vol actie en spanning.

De set bevat twee minifiguren: Batman™ en burgemeester McCaskill plus een bouwbare Clayface™-figuur van LEGO stenen. Clayface™ is ongeveer 14 cm hoog en de kleigevangenis is ongeveer 4 cm breed, 4 cm diep en 2 cm hoog. Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor zowel jonge als volwassen LEGO® fans, en is daarom ideaal voor het hele gezin.

De Clayface™ verplettervuisten set is zeer gewild en razend populair bij fans van LEGO® en DE LEGO® BATMAN FILM. Kom naar onze winkel en laat je verassen door de legendarische bouwervaring van LEGO®! Koop nu de Clayface™ verplettervuisten set en beleef de meest opwindende avonturen in Gotham City!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (24-05-2023) € 29.95 (24-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70903

The Riddler™ raadsel-racer

foto van lego set70920

Egghead™ mechavoedselgevecht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.