Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Riddler™ raadsel-racer 70903

Met de LEGO set 70903, de Riddler™ raadsel-racer uit de LEGO® BATMAN FILM, kun jij de superschurken verslaan.
Vorm een team met Batman™ en gebruik de verborgen wapens om de slechteriken aan te pakken.
Deze set bevat vijf minifiguren en biedt urenlang speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en een must-have voor alle LEGO- en Batman™-fans.
Bestel vandaag nog en word de held in je slaapkamer!

Waar is LEGO The Riddler™ raadsel-racer 70903 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 31.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
254
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70903
lego insiders punten icoon
300
punten

Stap in de wereld van de LEGO® BATMAN FILM en word een held in je eigen slaapkamer met DE RAADSEL-RACER! Vind jij het leuk om uitdagingen aan te gaan en te spelen met de meest geweldige LEGO-sets? Dan is deze set echt iets voor jou!

Met de Riddler™ raadsel-racer speel jij een belangrijke rol om de superschurken te verslaan. Dit indrukwekkende voertuig heeft twee verborgen wapens met veermechanisme die omhoog kunnen klappen om de slechte en gevaarlijke – maar oh zo spannende – Riddler™, Kite Man™, Magpie™ en Calendar Man™ te verslaan. En dat doe je natuurlijk niet alleen, je vormt een team met niemand minder dan Batman™!

De set is super leuk om mee te spelen en bevat maar liefst vijf minifiguren. Natuurlijk ontbreekt Batman™ niet, maar ook de andere schurken tot in detail nagemaakt, compleet met angstaanjagende wapens. En dat maakt effe stoeien (net als in een echte actiefilm), oh zo uitdagend!

Speel urenlang en beleef de spannendste avonturen met deze set. Je kunt zelfs Kite Man’s zweefvliegpak met verstelbare vleugels aan de raadsel-racer bevestigen en in actie komen in de lucht!

Zijn jij en je vrienden helemaal weg van Batman™ en zijn coole transformaties? Dan mag deze set niet ontbreken in jullie collectie. De raadsel-racer is uitdagend om te bouwen en biedt ook nog eens heel wat speelplezier.

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen met deze set hun LEGO-magie creëren en genieten van de bouw- en speelervaring. Maar deze set is ook supercool voor de oudere fans. Het is een perfect cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, een feestdag of misschien wel omdat jij of je vrienden gewoon echte Batman™-fans zijn.

De raadsel-racer meet ongeveer 3 cm hoog, 18 cm lang en 7 cm breed. De vleugels van Kite Man zijn ongeveer 8 cm breed. De set wordt geleverd met een uitgebreide set accessoires, zoals Batmans Batarang, Magpie's dynamiet-elementen en andere wapens voor nog meer speelplezier.

Bestel deze geweldige LEGO® BATMAN FILM Riddler™ raadsel-racer vandaag nog en ga de uitdaging aan! Met deze set ben jij de held die de ondeugende slechteriken verslaat. Een echte must-have voor alle LEGO- en Batman™-fans!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 31.95 (24-05-2023) € 31.95 (24-05-2023) € 31.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70910

Scarecrow™ speciale bestelling

foto van lego set70916

De Batwing

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.