Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Scarecrow™ speciale bestelling 70910

Maak Gotham City veilig met de LEGO Batman Film: Scarecrow speciale bestelling set.
Inclusief pizzabezorgingswagentje van Scarecrow met angstaanjagende bus angstgas.
Beveiligingscabine met bewegende slagboom en dakraam waar Batman vanaf kan springen.
Deze set bevat drie minifiguren en vele andere geweldige kenmerken.
Verbind de beveiligingscabine met andere sets voor een nog grotere energiecentrale.
Afmetingen: wagentje 8x12x4 cm, cabine 9x10x9 cm.
Red de stad en word de held die Gotham City nodig heeft!

Waar is LEGO Scarecrow™ speciale bestelling 70910 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
204
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70910
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij klaar om Gotham City te redden van een angstaanjagende gasaanval? Dan is DE LEGO® BATMAN FILM: Scarecrow™ speciale bestelling set de perfecte optie voor jou! Deze actieset is inclusief het supercoole pizzabezorgingswagentje van Scarecrow, met laadruim en een beveiligingscabine. Maar wacht, er is meer! Wanneer je het bord op het dak van het wagentje omdraait, klappen de zijkanten van de laadruim uit en komt daar de angstaanjagende bus met angstgas tevoorschijn.

Het is aan jou om de slagboom van de beveiligingscabine op en neer te bewegen om de Scarecrow™ tegen te houden en de energiecentrale veilig te houden. Of breek dwars door de barrière heen met het wagentje om Scarecrow™ te stoppen en als held van de dag te worden aanschouwd.

In deze set zijn drie minifiguren inbegrepen: Batman™, Scarecrow™ en een beveiliger. Het pizzabezorgingswagentje heeft een cockpit waar één minifiguur comfortabel kan zitten, doorschijnende koplamp-elementen die extra cool zijn, een laadruim met uitklapbare zijkanten waar de bus met angstgas in past en nog vele andere fantastische kenmerken die deze LEGO® set zo geweldig maken.

Draai aan het bord op het dak van het wagentje om de zijkanten uit te klappen en de bus angstgas te onthullen. De set bevat ook een beveiligingscabine met een bewegende slagboom en een dak waar Batman™ vanaf kan springen. Maak het nog cooler met de toegevoegde 'Gotham Energy'-sticker en verschillende extra elementen zoals een beveiligingscamera, een beker en andere doorschijnende lichtelementen.

Wapens die in deze set zijn inbegrepen zijn de twee Batarangs van Batman™ en accessoire-elementen zijn zijn bekende cape, gereedschapsriem en Scarecrow™'s helm, een pizza en pizzadoos en de pet van de beveiliger. Kortom, deze set biedt een zeer passende bouw- en speelervaring voor iedereen vanaf 7 jaar!

Verbind de beveiligingscabine met andere gebouwen uit The Joker™ ballonvlucht (productnr. 70900) en Mr. Freeze™ ijs-aanval (productnr. 70901) sets om een nog grotere energiecentrale te bouwen en de stad te redden van alles wat op zijn pad komt.

De afmetingen van het pizzabezorgingswagentje met laadruim zijn ca. 8 cm hoog, 12 cm lang en 4 cm breed. De beveiligingscabine met de slagboom naar beneden is ca. 9 cm hoog, 10 cm breed en 9 cm diep.

Koop nu DE LEGO® BATMAN FILM: Scarecrow™ speciale bestelling set en word de superheld die Gotham City nodig heeft! Red de stad van angstaanjagende gevaren en houd de energiecentrale veilig. Met deze set is alles mogelijk!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70920

Egghead™ mechavoedselgevecht

foto van lego set70921

Harley Quinn™ kanonskogelaanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.