Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Harley Quinn™ kanonskogelaanval 70921

Maak je klaar voor een spetterende confrontatie tussen Batgirl en Harley Quinn met LEGO set 70921: Harley Quinn kanonskogelaanval! Deze set bevat een stoere truck en 2 minibouwwerken van gebouwen in Gotham City.
Creëer spectaculaire verhalen met de verstelbare truck en de 4 minifiguren.
Geschikt voor kinderen van 7-14 jaar.
Bestel vandaag nog en bouw je eigen avontuur in Gotham City!

Waar is LEGO Harley Quinn™ kanonskogelaanval 70921 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
425
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70921
lego insiders punten icoon
412
punten

Maak je klaar voor een spetterende confrontatie tussen Batgirl™ en Harley Quinn™ met de set DE LEGO® BATMAN FILM™: Harley Quinn™ kanonskogelaanval! Deze set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen en is een geweldige manier om een avontuur in Gotham City na te spelen.

De set bestaat uit een stoere truck en 2 minibouwwerken van gebouwen in Gotham City. Harley Quinns truck heeft een in hoogte verstelbaar, draaibaar kanon waarmee je een minifiguur kunt lanceren. De truck heeft ook deuren die open kunnen en een motorkap die open kan. De 2 minibouwwerken zitten boordevol verhaalstarters, zoals een geldautomaat, een dynamietelement en een scharnierende ladder. Hiermee kun je de meest spectaculaire verhalen creëren.

De set bevat 4 minifiguren: Batgirl™, Harley Quinn™, Gentleman Ghost™ en Crazy Quilt™, plus een figuurtje van een rat. Harley Quinns truck heeft naast het kanon een bestuurderscabine met plaats voor een minifiguur met openende deuren en een afneembaar dak voor eenvoudige toegang. Ook kun je de motorkap openmaken en er motoronderdelen onder vinden.

Het grote minibouwwerk heeft 2 verdiepingen, een scharnierende ladder, een lamp aan de muur met een doorschijnend-geel lampelement, een raam, stickers van 2 'Wanted'-posters en 1 'Gotham Circus'-poster, een deur die open kan en een balkon met leuningen op de bovenste verdieping. Het kleine minibouwwerk omvat een geldautomaat, een verstelbaar beveiligingscamera-element, een lantaarnpaal, een prullenbak, een deur die open kan en een dynamietelement dat in het gebouw vastzit.

Met het kanon van de truck kun je Harley Quinn™ door een deur blazen, minifiguren omver stoten of de lantaarnpaal laten vallen. Batgirl™ is bewapend met haar Batarang en Gentleman Ghost™ met een stok. De set bevat ook een Phantom Zone-afstandsbedieningselement en je kunt de set combineren met het 6-schots snelvuurkanon van Harley Quinn uit de set De Batwing (productnr. 70916) om de truck nog meer vuurkracht te geven.

De set is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar en Harley Quinns truck is ongeveer 11 cm hoog, 18 cm lang en 9 cm breed. Het grote minibouwwerk is ongeveer 13 cm hoog, 7 cm breed en 5 cm diep. Het kleine minibouwwerk is ongeveer 11 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep. Deze set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen en biedt eindeloze speelmogelijkheden en creativiteit. Bestel hem vandaag nog en ga direct aan de slag met het bouwen van je eigen avontuur in Gotham City!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (24-05-2023) € 34.95 (24-05-2023) € 34.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70912

Arkham Asylum

foto van lego set70913

Scarecrow™ angstaanval

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.