Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Arkham Asylum 70912

Met LEGO set 70912 Arkham Asylum kun je de ultieme strijd tussen Batman en zijn vijanden naspelen.
De set bestaat uit een Arkham Asylum-model met verschillende zones, minifiguren zoals Batman en de Joker, en een politiewagen.
Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassen Batman-liefhebbers.
Bestel nu voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Arkham Asylum 70912 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
1628
leeftijd icoon
12-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70912
lego insiders punten icoon
1200
punten

Met de LEGO set 70912 Arkham Asylum uit DE LEGO® BATMAN FILM kun je de ultieme strijd tussen Batman en zijn aartsvijanden naspelen. Storm met Batman en Robin binnen in Arkham Asylum en verban de Joker, Poison Ivy, de Riddler, Two-Face, Catwoman en andere superschurken met het element van de Phantom Zone-projector.

Deze set bestaat uit een gigantisch Arkham Asylum-model met allerlei verschillende zones, waaronder het kantoor van Dr. Harleen Quinzel, het afdelingskantoor, vier cellen, een beveiligingsscanner met röntgenfunctie, een kantine, een bezoekersruimte en een wasserette. Er is zelfs een afzonderlijke uitkijktoren van vijf verdiepingen waar je kunt basketballen, TNT-explosieven kunt plaatsen en de boel in de gaten kunt houden.

Met de 12 minifiguren die bij de set zijn ingebrepen, waaronder Batman, Robin, de Joker, Poison Ivy, en vele anderen, zijn de spelmogelijkheden oneindig. Help Dr. Harleen Quinzel met het beheren van Arkham Asylum vanuit haar kantoor met bijbehorende elementen waaronder een computer, een draaistoel en twee injectiespuiten. Houd samen met Aaron Cash toezicht op Arkham Asylum in het afdelingskantoor met bijbehorende elementen waaronder een bureau, computer, kluis, donut en videobanden.

Geef de gevangenen te eten in de kantine, bezoek ze in de bezoekersruimte en laat ze hun kleding wassen in de wasserette. Het Arkham Asylum beschikt over een dak met schoorsteen, decoratieve elementen en sneeuwelementen, verstelbare externe zoeklichtelementen, een standbeeld voor de grote opengaande toegangsdeuren en hangende ranken buiten de cel van Poison Ivy. En natuurlijk is er ook een politiewagen inbegrepen waarmee je de superschurken kunt vervoeren.

De set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 12 jaar. Het Arkham Asylum is ca. 30 cm hoog, 46 cm breed en 24 cm diep, de uitkijktoren is ca. 29 cm hoog, 10 cm breed en 5 cm diep, en de politiewagen is ca. 4 cm hoog, 15 cm lang en 5 cm breed.

Met deze zeer gedetailleerde LEGO set is speelplezier gegarandeerd. Bevecht de superschurken en laat Batman en Robin zegevieren! De set is niet alleen geschikt voor jongeren, maar zal ook volwassenen aanspreken die een plekje in hun hart hebben voor de stoere Batman en zijn vijanden. Bestel nu de LEGO set 70912 Arkham Asylum en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 195.00 (24-05-2023) € 195.00 (24-05-2023) € 195.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70907

Killer Croc™ monstertruck

foto van lego set70916

De Batwing

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.