Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Scarecrow™ angstaanval 70913

Maak deel uit van het team van Batman en versla de angstaanval van Scarecrow met de LEGO Batman Film set.
De set bevat een gyrocopter met draaiende rotoren en bommenwerpfuncties, een mini-energiecentrale en een jetpack voor Batman met verstelbare stuwraketten.
Speel spannende luchtduels na met de bijgevoegde minifiguren.
Bescherm Gotham City en stimuleer creativiteit en probleemoplossende vaardigheden.
Bestel nu en voeg deze set toe aan je verzameling of geef het cadeau aan een LEGO Batman Film fan.

Waar is LEGO Scarecrow™ angstaanval 70913 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 13.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
141
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70913
lego insiders punten icoon
135
punten

Geef je verbeelding vleugels en word lid van het team van Batman™ om de angstaanval van Scarecrow™ te verslaan met de levendige LEGO® BATMAN FILM set: Scarecrow™ angstaanval! Deze set bevat een actievolle gyrocopter met twee rotoren die kunnen draaien, een roer dat kan worden aangepast, en twee bommenwerpfuncties voor de bijbehorende angstgasbommen. Bevestig het jetpack met Batwings en verstelbare stuwraketten op de Batman-minifiguur en laat je fantasie de vrije loop terwijl je je eigen spannende luchtduels bedenkt.

Met de inbegrepen twee minifiguren: Scarecrow™ en Batman™, kun je je favoriete personages van de film tot leven brengen. Scarecrow™'s gyrocopter heeft drie doorschijnend-groene angstgasbom-elementen en een verstelbaar roer voor nauwkeurige controle tijdens de gevechten. De mini-energiecentrale om zelf te bouwen is inclusief een explosie-functie en plaats voor een angstgasbom zodat je je eigen gevechten kunt bedenken en bouwen.

Batmans jetpack heeft Batwings en twee verstelbare stuwraketten met doorschijnende vlam-elementen en is voorzien van zijn enterhaak waarmee hij met gemak door de lucht kan zweven. De Scarecrow™ angstaanval set biedt je urenlang plezier en avontuur als je de strijd aangaat met Scarecrow™ om Gotham City te beschermen.

De gyrocopter is ca. 9 cm hoog, 13 cm lang en 5 cm breed, terwijl de mini-energiecentrale die je zelf kunt bouwen ca. 5 cm hoog, 6 cm breed en 3 cm diep is. Deze set is de perfecte manier om je eigen LEGO® BATMAN FILM avonturen te creëren, of je nu alleen speelt of met vrienden. Bovendien stimuleert het bouwen van deze set je creativiteit, handvaardigheid en probleemoplossende vaardigheden.

Dus waar wacht je nog op? Doe mee met Batman™ en red Gotham City van de angstaanval van Scarecrow™ met deze geweldige LEGO® BATMAN FILM set: Scarecrow™ angstaanval! Bestel nu en voeg deze set toe aan je verzameling of geef het cadeau aan een LEGO® BATMAN FILM fan. Vergeet niet om onze andere sets te bekijken voor nog meer LEGO® BATMAN FILM actie en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (24-05-2023) € 13.95 (24-05-2023) € 13.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70908

De Scuttler

foto van lego set70905

De Batmobile

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.