Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Scuttler 70908

De LEGO set 70908, ook bekend als de Scuttler, stelt Batman in staat om de stad te redden en de Joker en Poison Ivy te verslaan.
Met verstelbare functies, wapens en accessoires, is dit een geweldige set voor kinderen (vanaf 9 jaar) en volwassen Batman-fans.
Bestel vandaag nog en word de held van de dag!

Waar is LEGO De Scuttler 70908 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 69.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
775
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70908
lego insiders punten icoon
675
punten

Stap in de Scuttler met Batman en beleef spannende avonturen in DE LEGO® BATMAN FILM. De Joker heeft een groots plan en wil de gijzelaars op het pensioenfeest van commissaris Gordon overmeesteren. Tijd om in actie te komen en de stad te redden! Met deze geweldige set ben jij de held van de dag.

De Scuttler is in allerlei standen verstelbaar en beschikt over een netschieter, zes noppenschieters en uittrekbare armen. De cockpit kan open en biedt ruimte voor een minifiguur, en er is zelfs een verborgen jetpack voor Batman. Zo kan hij zich snel door de stad verplaatsen en het gevecht aangaan met de Joker, Poison Ivy en haar monsterplant.

Maar Batman is niet alleen - hij wordt vergezeld door vijf andere minifiguren, waaronder de Joker, Poison Ivy, commissaris Gordon, Barbara Gordon en Dick Grayson. De Scuttler is volledig uitgerust voor de strijd met de monsterplant van Poison Ivy, met beweegbare ranken. En met de accessoire-elementen zoals Batmans cape, zijn gevormde gereedschapsriem, het speciale paarse jaspand van de Joker en de vlinderdas van Dick Grayson, ben jij helemaal klaar voor actie!

Deze set biedt kinderen vanaf 9 jaar een passende bouw-en speelervaring en is ook leuk voor volwassenen die fan zijn van Batman. Met een hoogte van 22 cm, een breedte van 25 cm en een lengte van 27 cm met ingetrokken armen en een lengte van 38 cm met uitgestrekte armen, is de Scuttler een indrukwekkende aanvulling op elke LEGO® BATMAN-collectie.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de Scuttler en laat jouw avonturen beginnen! Bestel nu deze LEGO® BATMAN-set en ervaar hoe het is om zelf de held te zijn.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 69.95 (24-05-2023) € 69.95 (24-05-2023) € 69.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70916

De Batwing

foto van lego set70906

The Joker™ duistere low-rider

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.