Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bane™ giftruck-aanval 70914

Maak je klaar voor de uitdagende LEGO Batman filmset 70914! Strijd tegen Bane en Mutant Leader met Batmans helikopter en Bane's giftruck.
De set bevat ook een mini-gifafvalmodel met explosie-functie.
De truck heeft zesschots snelvuur-boordgeschut en een afkoppelbare giftank.
Inclusief minifiguren van Batman, Mutant Leader en een grote figuur van Bane.
Deze set biedt urenlang speelplezier voor jongeren en volwassenen.

Waar is LEGO Bane™ giftruck-aanval 70914 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 42.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® BATMAN MOVIE sets

aantal lego stenen icoon
366
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70914
lego insiders punten icoon
412
punten

De LEGO Batman film is terug met een uitdagende nieuwe set: de Bane giftruck-aanval! Batman staat klaar om Bane en Mutant Leader tegen te houden, maar hij heeft jouw hulp nodig om hun snode plannen te dwarsbomen. Ben jij klaar voor de strijd?

De set bestaat uit Bane's giftruck, Batmans helikopter en een mini-gifafvalmodel met explosie-functie. De truck is voorzien van vierwielaandrijving, zesschots snelvuur-boordgeschut en een afkoppelbare giftank. Dat belooft een heftige strijd te worden!

De LEGO Bane giftruck-aanval set bevat twee minifiguren: Batman en Mutant Leader, plus een grote figuur van Bane. Bane heeft een verstelbare gifrugzak en is ongeveer zeven centimeter hoog. Het mini-gifafvalmodel heeft een silo en drie gifbom-elementen, samen met een knallende explosie-functie.

Met Batmans helikopter ben je klaar om de lucht in te gaan! De helikopter heeft twee verstelbare batwings en draaiende rotorbladen. Met een stoel voor een minifiguur is de helikopter perfect geschikt voor Batman om de strijd aan te gaan in de lucht.

De Bane giftruck-aanval set is geschikt voor jongeren en volwassenen die houden van een spannend avontuur. Er zijn diverse wapens en accessoire-elementen inbegrepen, zoals Batmans Batarang en de snijbrander van Mutant Leader. Batman's cape en gevormde gereedschapsriem maken de set nog completer.

De LEGO Bane giftruck-aanval set is ca. 11 cm hoog, 17 cm lang en 9 cm breed. Batmans helikopter is ca. 9 cm hoog, 6 cm lang en 4 cm breed. Het mini-gifafvalmodel is ca. 6 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep.

Kortom, met de Bane giftruck-aanval set heb je urenlang speelplezier en strijd je met de superheld Batman tegen het kwaad! Are you ready for the challenge?

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 42.95 (24-05-2023) € 42.95 (24-05-2023) € 42.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70907

Killer Croc™ monstertruck

foto van lego set70912

Arkham Asylum

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.