Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Happy to Help! 5007370

Stap aan boord van het LEGO® City avontuur met het 32 pagina's dikke activiteitenboek Happy to Help! Het boek bevat spannende stripverhalen, leuke activiteiten en puzzels. Het hoogtepunt is de bijgevoegde minifiguur van Harl Hubbs, waarmee kinderen hun eigen LEGO avonturen kunnen beleven. Het boek is educatief en perfect om overal mee naartoe te nemen. Combineer het met andere LEGO City sets voor eindeloos bouwplezier. Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Happy to Help! 5007370 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007370
lego insiders punten icoon
67
punten

Stap aan boord van het LEGO® City avontuur met dit geweldige activiteitenboek: Happy to Help! Speciaal ontworpen voor jonge avonturiers, bevat dit boek urenlang leesplezier met 32 pagina's vol spannende stripverhalen en hilarische avonturen. Maar dat is nog niet alles! Dit boek is ook gevuld met allerlei leuke activiteiten en puzzels om je te vermaken.

Ga op avontuur met de helden uit de populaire tv-serie LEGO City Adventures en ontdek de opwindende wereld van de LEGO® City. Met dit activiteitenboek kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en zelf de hoofdrol spelen in hun eigen LEGO avontuur. Laat je verbeelding op hol slaan terwijl je de kleurrijke strips leest en geniet van de grappige dialogen tussen de personages.

Het hoogtepunt van dit geweldige cadeau is de bijgevoegde minifiguur van Harl Hubbs! Kinderen kunnen de avonturen uit het boek tot leven brengen door te spelen met deze coole minifiguur. Laat Harl Hubbs politieagent zijn en de stad beschermen tegen boeven, of stuur hem op een reddingsmissie om in nood verkerende burgers te helpen. Met deze minifiguur kan je echt alles beleven!

Dit LEGO® City activiteitenboek is niet alleen leuk, maar ook educatief. Kinderen hebben plezier terwijl ze hun leesvaardigheid verbeteren, hun logisch denken trainen en hun creativiteit stimuleren. De variatie in activiteiten en puzzels houdt kinderen geboeid en zorgt ervoor dat ze keer op keer terugkomen naar dit spannende boek.

Het formaat van dit boek is perfect om overal mee naartoe te nemen. Of je nu op reis bent, op vakantie gaat of gewoon een regenachtige dag hebt, je hoeft je nooit meer te vervelen! Het boek is ca. 28 cm lang en 20 cm breed, wat betekent dat het gemakkelijk in je tas past en je altijd en overal plezier kunt hebben.

Dit activiteitenboek is het ideale cadeau voor LEGO® City-fans van alle leeftijden. Of je nu een jonge avonturier bent die net begint met LEGO of een ervaren bouwer die houdt van de LEGO® City tv-serie, dit boek is een must-have toevoeging aan je collectie. Verlies jezelf in de levendige wereld van LEGO® City en geniet van urenlang bouwplezier en fantastische avonturen.

Wil je je LEGO® City ervaring naar een hoger niveau tillen? Combineer dit activiteitenboek met andere LEGO® City sets en creëer je eigen LEGO® City wereld. Bouw je eigen politiekantoor, brandweerkazerne, vliegveld of ziekenhuis en laat je personages tot leven komen. Er zijn eindeloze mogelijkheden om te bouwen, te spelen en te ontdekken!

Kortom, dit 32 pagina's dikke activiteitenboek LEGO® City: Happy to Help! is een geweldig cadeau voor jongeren en volwassenen die gek zijn op LEGO® City. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de spannende strips leest, puzzels oplost en avonturen beleeft met de bijgevoegde minifiguur van Harl Hubbs. Bestel vandaag nog en begin je LEGO® City avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60069

Moeraspolitie hoofdbureau

foto van lego set853816

Mountain Police Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.