Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mountain Police Key Chain 853816

Ben jij klaar voor een avontuur in de bergen? Word een bergbeschermer met de Berg Politie Sleutelhanger! Bevestig de gedetailleerde minifiguur van een bergpolitieagent aan je sleutels of rugzak en laat zien dat jij de bergpolitie steunt. Deze stijlvolle en duurzame sleutelhanger is ook een geweldig cadeau voor legofans. Verzamel alle sleutelhangers en maak je collectie compleet. Bestel nu jouw eigen Berg Politie Sleutelhanger en laat zien dat jij een echte held bent!

Waar is LEGO Mountain Police Key Chain 853816 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer City sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
853816
lego insiders punten icoon
8
punten

Ben jij klaar voor een avontuur in de bergen? Help de politie en word een echte held met deze gave Berg Politie Sleutelhanger! Bevestig de minifiguur, aan een stevige metalen ketting en ring, aan je sleutels of rugzak en je bent klaar om te gaan.



Word een bergbeschermer


Deze coole sleutelhanger is perfect voor iedereen die dol is op avontuur en politieactie. Sluit je aan bij het team van de bergpolitie en bescherm het berglandschap tegen de boeven die daar rondzwerven. Of je nu op weg bent naar school, een vriend bezoekt of gewoon je sleutels bij de hand wilt hebben, met deze stoere sleutelhanger laat je zien dat jij een echte bergbeschermer bent!



Een minifiguur die opvalt


De sleutelhanger bevat een gedetailleerde minifiguur van een bergpolitieagent. Hij heeft alles wat een echte politieheld nodig heeft - een stoere politiepet, een walkie-talkie en een handige rugzak. Hij staat klaar om de bergen te verkennen en de boeven te vangen. Met zijn stevige metaalketting en ring kun je er zeker van zijn dat je nooit je sleutels zult verliezen.



De perfecte accessoire


Deze sleutelhanger is niet alleen praktisch, maar ook super stijlvol. De minifiguur is zorgvuldig ontworpen en ziet er geweldig uit aan je sleutelbos of rugzak. Of je nu een legofan bent of gewoon dol bent op politieavonturen, deze sleutelhanger is een must-have accessoire voor jou!



Een geweldig cadeau


Op zoek naar het perfecte cadeau voor een legofan? Zoek niet verder! Deze Berg Politie Sleutelhanger is een geweldig cadeau voor jongeren en volwassenen. Het is een uniek item dat niet in de winkels te koop is en zal zeker een glimlach op het gezicht van elke legoliefhebber toveren.



Laat zien dat jij de bergpolitie steunt


Ben jij een echte fan van de bergpolitie? Laat het zien met deze gave sleutelhanger! Bevestig hem aan je sleutels, rugzak of zelfs aan je jas en laat iedereen zien dat jij de bergpolitie steunt. Of je nu zelf droomt van een carrière als politieagent of gewoon dol bent op avontuur, deze sleutelhanger is een geweldige manier om je liefde voor de bergpolitie te tonen.



Veilig en duurzaam


Deze sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. De minifiguur is stevig bevestigd aan de ketting en ring, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij losraakt. De sleutelhanger is ook veilig en niet-giftig, waardoor hij geschikt is voor kinderen van alle leeftijden.



Verzamel alle sleutelhangers


Ben jij een verzamelaar? Dan mag deze Berg Politie Sleutelhanger zeker niet ontbreken in jouw collectie! Deze sleutelhanger is onderdeel van een serie lego sleutelhangers en is perfect te combineren met andere lego-thema's. Verzamel ze allemaal en maak je verzameling helemaal compleet!



Ben jij klaar om de bergen te beschermen? Bestel nu jouw eigen Berg Politie Sleutelhanger en laat zien dat jij een echte held bent!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30366

Politiewagen

foto van lego set60104

Vliegveld passagiersterminal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.