Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO THE LEGO® MOVIE 2™ Unikitty Silicone NiteLite 5005762

Tover de slaapkamer van uw kind om tot een magische en rustgevende omgeving met de 5005762 THE LEGO® MOVIE 2™ Unikitty Siliconen NiteLite. Deze zachte nachtlamp in de vorm van een LEGO-steentje toont afbeeldingen van Unikitty en andere personages uit THE LEGO MOVIE 2. Met 8 kalmerende kleuren kan uw kind de slaapomgeving aanpassen aan zijn stemming. De lamp is gemaakt van veilige materialen en is perfect om mee te knuffelen. Het is zowel functioneel als decoratief, een must-have voor fans van THE LEGO MOVIE 2.

Waar is LEGO THE LEGO® MOVIE 2™ Unikitty Silicone NiteLite 5005762 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005762
lego insiders punten icoon
162
punten

Creëer een rustige omgeving met deze 5005762 THE LEGO® MOVIE 2™ Unikitty Siliconen NiteLite in de vorm van een 1x1 LEGO-steentje. Het ontwerp van deze zachte glow-in-the-dark nachtlamp, gemaakt van BPA- en PVC-vrije siliconen, toont afbeeldingen van Unikitty, Angry Kitty, Lucy en Sweet Mayhem uit de film THE LEGO MOVIE 2. Kies uit 8 kalmerende kleuren met een simpele tik op de lamp, voor een verwarmend licht waar elke jongere dol op zal zijn om mee in slaap te vallen.

Deze schattige LEGO nachtlamp zal elke slaapkamer omtoveren tot een magische en rustgevende omgeving. Het iconische ontwerp van het LEGO-steentje brengt een gevoel van nostalgie en speelsheid naar voren, terwijl de zachte gloed een geruststellend gevoel van veiligheid geeft. De afbeeldingen van de geliefde personages uit THE LEGO MOVIE 2 voegen een vleugje avontuur toe aan de kamer en prikkelen de verbeelding.

Dit product is gemaakt van hoogwaardige siliconen materialen die veilig zijn voor kinderen. De BPA- en PVC-vrije eigenschappen zorgen ervoor dat ouders met een gerust hart hun kinderen kunnen laten genieten van deze nachtlamp. De zachte structuur van de lamp maakt hem perfect om mee te knuffelen en te spelen, waardoor het niet alleen een functioneel stuk is, maar ook een speelmaatje.

Met een simpele tik op de lamp kunnen kinderen kiezen uit 8 prachtige kleuren om hun slaapomgeving aan te passen aan hun stemming. Of het nu een zachte blauwe gloed is voor een rustige nachtrust, een levendige roze gloed voor een vrolijke avond of een warme oranje gloed voor het lezen van een boek voor het slapengaan - er is altijd een kleur die past bij de behoeften en voorkeuren van uw kind.

Naast het feit dat deze nachtlamp een functioneel stuk is dat kinderen helpt om rustig in slaap te vallen, dient hij ook als een geweldige decoratieve toevoeging aan de slaapkamer. Het felgekleurde ontwerp en de vrolijke afbeeldingen trekken direct de aandacht en maken van deze lamp een echte blikvanger. Zowel jonge LEGO liefhebbers als volwassenen kunnen genieten van de levendigheid en het speelse karakter van deze Unikitty nachtlamp.

Met het LEGO set nummer 5005762 kunnen fans van THE LEGO MOVIE 2 nu een stukje van hun favoriete film in huis halen. Deze exclusieve en gelimiteerde set is een absolute must-have voor verzamelaars en LEGO liefhebbers. Het geeft een extra dimensie aan de LEGO ervaring en brengt de magie van THE LEGO MOVIE 2 rechtstreeks in uw slaapkamer.

Dus waar wacht u nog op? Haal de magie en de vrolijkheid van de LEGO wereld in huis met deze 5005762 THE LEGO® MOVIE 2™ Unikitty Siliconen NiteLite. Creëer een rustige en speelse sfeer waar uw kinderen dol op zullen zijn en voeg een vleugje avontuur toe aan hun slaaproutine. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze in slaap vallen met de gezellige gloed van deze Unikitty nachtlamp. Zorg ervoor dat u deze limited edition set niet mist!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70848

Zusterstelsel feestteam

foto van lego set5005735

THE LEGO® MOVIE 2™ Sweet Mayhem Luggage Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.