Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zusterstelsel feestteam 70848

De 70848 Zusterstelsel feestteam LEGO® set, geïnspireerd op DE LEGO® FILM 2™, bevat een verstelbare Eenmansmetaalband-speelgoedmecha, Sterrenstof Benny met stijlvolle sterrenbril en een van stenen gebouwde Unikitty als Disco Kitty.
Daarnaast is er een bouwbare dansvloer, een luidspreker en een tafel met LEGO-smoothies om kinderen aan te moedigen om te spelen en hun eigen LEGO® avonturen te beleven.
Deze set is ook geschikt voor volwassenen om samen met kinderen te bouwen en nostalgie te ervaren.

Waar is LEGO Zusterstelsel feestteam 70848 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
196
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70848
lego insiders punten icoon
150
punten

Feestje op het Zusterstelsel? Dat kan met de 70848 Zusterstelsel feestteam LEGO® set! De set is geïnspireerd op DE LEGO® FILM 2™ en zit boordevol speelplezier. Je krijgt namelijk een Eenmansmetaalband-speelgoedmecha die verstelbaar is in allerlei standen, inclusief een ingebouwd minifiguurhoofd van Metaalbaard en talloze ingebouwde details van muziekinstrumenten. En wat dacht je van Sterrenstof Benny, het personage uit DE LEGO® FILM 2™ die je in deze set feestelijk kan uitdossen met een de nieuwste stijlvolle sterrenbril, die vanaf augustus 2019 beschikbaar is? Daarnaast krijg je ook de van stenen gebouwde figuur van Unikitty, die zich als Disco Kitty presenteert met een zachte verenboa van textiel.

Maar daar houdt het feest niet op! Behalve de coole personages krijg je ook een bouwbare dansvloer, een speciale luidspreker en een tafel met daarop smoothies van LEGO-stenen, om kinderen aan te moedigen om scènes uit de film na te spelen en hun eigen verhalen te verzinnen. Zo worden kinderen gestimuleerd om hun fantasie de vrije loop te laten en hun eigen LEGO® avonturen te beleven.

De set is niet alleen leuk voor kinderen, ook volwassenen kunnen er de nodige nostalgie uit halen. Wie heeft er immers niet met LEGO® gespeeld in zijn/haar jeugd? Bovendien kunnen volwassenen samen met kinderen bouwen en spelen, en zo onvergetelijke momenten beleven.

De Eenmansmetaalband-speelgoedmecha is ca. 15 cm hoog, 15 cm lang en 7 cm breed, en is verstelbaar in verschillende posities. Zo kan je kindje hem telkens opnieuw in een andere pose zetten, en hem een andere scene laten uitbeelden. De Sterrenstof Benny minifiguur en van stenen gebouwde Unikitty als Disco Kitty kunnen eender waar op de set geplaatst worden, zodat kinderen hun eigen avonturen kunnen uitdenken.

De set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te verzamelen. Zo kan je kindje geleidelijk aan een hele verzameling LEGO® sets aanleggen, en zijn/haar fantasie oneindig prikkelen.

Het mooie van LEGO® is dat het tijdloos is: jong of oud, iedereen kan er plezier aan beleven. Of je nu de klassieke sets uit de jaren '80 en '90 kent, of net kennismaakt met de DE LEGO® FILM 2™ sets van nu, LEGO® blijft altijd fascinerend. Bouwen, interactie, spelplezier, en vooral verbeeldingskracht – dat zijn de kernwoorden van LEGO®.

Haal de Zusterstelsel feestteam set in huis en beleef geweldige avonturen. Dansen, muziek maken, smoothies drinken, en vooral heel veel plezier beleven! LEGO® sets stonden altijd al voor creativiteit, fantasie en samenwerking. Met de Zusterstelsel feestteam set brengen we deze waarden opnieuw naar boven. Waar wacht je nog op? Bestel jouw set vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70833

Lucy's bouwdoos

foto van lego set5005736

THE LEGO® MOVIE 2™ Unikitty Luggage Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.