Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO THE LEGO® MOVIE 2™ Unikitty Luggage Tag 5005736

Het LEGO MOVIE 2 Unikitty Bagagelabel is een kleurrijk en duurzaam accessoire voor je bagage. Het flexibele siliconen label kan gemakkelijk aan een koffer of rugzak worden bevestigd en biedt ruimte om persoonlijke contactgegevens op te schrijven. Het bagagelabel is niet alleen functioneel, maar kan ook gebruikt worden als cadeau-label of boomornament. Voeg dit accessoire toe aan je collectie en laat zien dat je een echte fan bent van The LEGO MOVIE 2!

Waar is LEGO THE LEGO® MOVIE 2™ Unikitty Luggage Tag 5005736 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005736
lego insiders punten icoon
39
punten

De LEGO® MOVIE 2™ 5005736 Unikitty Bagagelabel geeft een unieke touch aan je bagage. Fans van de film zullen dol zijn op dit duurzame, flexibele siliconen label met ruimte op de achterkant om persoonlijke contactgegevens op te schrijven. Met de handige lus bevestig je het gemakkelijk aan een koffer of rugzak. En wist je dat het ook een gaaf cadeau-label of boomornament kan zijn?

Met dit prachtige bagagelabel ben je verzekerd van een opvallende verschijning op de bagageband op het vliegveld. Geen saaie zwarte koffer meer die je steeds moet zoeken tussen al die andere! Laat je persoonlijkheid stralen met de kleurrijke en vrolijke Unikitty uit The LEGO® MOVIE 2™.

Het bagagelabel is gemaakt van duurzaam en flexibel silicone, dat niet alleen stevig is, maar ook bestand tegen mogelijke turbulentie tijdens je reisavonturen. Geen zorgen meer over beschadigde labels, want dit exemplaar kan wel tegen een stootje!

Maak je geen zorgen over het kwijtraken van je bagage; met de ruimte op de achterkant van het label kun je je naam, adres en telefoonnummer noteren. Mocht je koffer ooit per ongeluk verdwalen, dan zorgen deze gegevens ervoor dat het snel weer bij je terugkomt.

En niet alleen functioneel, maar ook nog eens super leuk! Dit bagagelabel is een echte must-have voor alle LEGO® fans. De schattige Unikitty zal je koffer of rugzak absoluut laten opvallen en geeft een vrolijke en speelse touch aan je reisuitrusting.

En wist je dat je het bagagelabel ook kunt gebruiken als cadeau-label? Verpak een cadeau in een saaie doos en bevestig dit kleurrijke en opvallende label eraan. Zo wordt het cadeau nóg leuker om te geven én te ontvangen! Het bagagelabel kan ook dienen als een origineel en bijzonder boomornament. Hang het aan de kerstboom en je zult het hele vakantieseizoen herinnerd worden aan je favoriete LEGO® film en personage.

Het LEGO® MOVIE 2™ 5005736 Unikitty Bagagelabel is niet alleen populair onder jongeren, maar ook onder volwassenen! Het brengt een vleugje jeugdigheid en speelsheid in je dagelijkse leven, en laat iedereen zien waar jouw passie ligt. En omdat het bagagelabel vervaardigd is met hoogstaande kwaliteit, kun je erop vertrouwen dat het een lange levensduur heeft en je nog jaren plezier zal geven.

Dus waar wacht je nog op? Voeg de LEGO® MOVIE 2™ 5005736 Unikitty Bagagelabel toe aan je collectie en breng je koffer, rugzak, cadeaus en kerstboom tot leven met dit kleurrijke en speelse accessoire. Maak een statement en laat zien dat jij een echte fan bent van The LEGO® MOVIE 2™!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70820

LEGO® Movie Maker

foto van lego set5005762

THE LEGO® MOVIE 2™ Unikitty Silicone NiteLite

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.