Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lieve Chaos' Systar ruimteschip 70830

Samenvatting LEGO set 70830: Help Emmet en Lucy ontsnappen uit het Lieve Chaos' Systar ruimteschip uit DE LEGO® FILM 2™.
Het ruimteschip heeft een openende cockpit, een schijfschieter en verstelbare vleugels.
De set bevat vijf personages uit de film en wapens als accessoires.
Met een hoogte van 14 cm is het ruimteschip draagbaar en zorgt het voor uren speelplezier.
Bestel nu en ga op avontuur met LEGO set 70830!

Waar is LEGO Lieve Chaos' Systar ruimteschip 70830 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
502
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70830
lego insiders punten icoon
562
punten

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Help Emmet en Lucy ontsnappen aan het Lieve Chaos' Systar ruimteschip uit DE LEGO® FILM 2™! Met deze geweldige set kun jij allerlei spannende scènes uit de film naspelen en je eigen fantasie gebruiken.

Het ruimteschip heeft een prachtige cockpit die opengaat en ruimte biedt voor een minipoppetje of minifiguur. Het landingsgestel kan worden ingetrokken en de schijfschieter zorgt voor nog meer actie. Maar let op: het schip heeft ook een gevangeniscel die open kan en is voorzien van allerlei coole accessoire-elementen zoals verstelbare vleugels en doorschijnend-blauwe boosters. En als je even wilt bijkomen van al die actie, kun je de meegeleverde stickers gebruiken om het schip helemaal naar jouw smaak te decoreren.

De set bevat niet alleen het Lieve Chaos' Systar ruimteschip, maar ook vijf personages uit DE LEGO® FILM 2™: een LEGO Emmet minifiguur, een Lucy minifiguur, een Lieve Chaos minipoppetje en van stenen gebouwde speelgoedfiguren van Hartje en Sterretje. Bovendien zijn de minifiguren van Emmet en Lucy en het Lieve Chaos minipoppetje helemaal nieuw vanaf januari 2019!

En wat is een avontuur zonder wapens? Lucy heeft haar kruisboog en Lieve Chaos heeft zijn geweer. Maar maak je geen zorgen, het blijft allemaal veilig en er zijn geen echte kogels of projectielen. Dus laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen verhalen en avonturen met deze geweldige set!

Met een hoogte van ca. 14 cm, een lengte van 16 cm en een breedte van 28 cm is het ruimteschip groot genoeg om overal mee naartoe te nemen en urenlang speelplezier te beleven. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO set 70830 en ga op avontuur met Emmet, Lucy en de rest van de personages uit DE LEGO® FILM 2™!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70826

Rex's Rex-treme offroader

foto van lego set70833

Lucy's bouwdoos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.