Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emmets droomhuis/reddingsraket 70831

De LEGO set 70831, Emmets droomhuis/reddingsraket uit DE LEGO FILM 2, biedt eindeloos bouwplezier voor avontuurlijke kinderen. Het gedetailleerde huis heeft een woonkamer/keuken en mysterieuze zolder, terwijl de afneembare dak kan worden omgebouwd tot een speelse raket. Daarnaast bevat de set minifiguren van Emmet, Lucy, Rex Gevarenvest en bouwbare figuren van Plantje en Unikitty als Strijder Kitty. Met wapens en accessoires kunnen kinderen allerlei actiescènes uit de film naspelen en de wereld redden. Perfect voor zowel gevorderde bouwers als creatieve kinderen. Bestel nu en ontdek je innerlijke meesterbouwer!

Waar is LEGO Emmets droomhuis/reddingsraket 70831 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
706
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70831
lego insiders punten icoon
487
punten

Kom aan boord voor een onvergetelijk avontuur met DE LEGO® FILM 2™ 70831 Emmets droomhuis/reddingsraket! Deze set is perfect voor de jonge avonturier die op zoek is naar eindeloos bouwplezier. Met meer dan 600 woorden aan beschrijving, kunnen we je niet genoeg vertellen over deze fantastische set!

Emmets droomhuis is niet zomaar een saai huis, het is een plek vol avontuur! Het huis opent gemakkelijk zodat je binnenin alle kamers kunt bekijken. De woonkamer/keuken is gedetailleerd met een bouwbaar keukenblok, luxe bank, eettafel en verwarming. Strijder Kitty heeft zelfs zijn eigen krabpaal om op te klauteren! Diverse elementen zoals een bord, koffiekopje en koekenpan, radio, verrekijker, accordeon en luchtverkeerslichten maken deze ruimte compleet. Op de zolder kunnen we mysterieuze objecten en doosjes ontdekken die wachten om geopend te worden. Het afneembare dak kan worden omgebouwd tot raket, waardoor het huis opeens als een speer door de lucht kan razen.

Buiten Emmets droomhuis gaat het plezier gewoon door. Bouw de watertoren en barricade om tot een raket die een bedreiging vormt voor vijanden. Deze raket heeft wapens met veermechanisme en verstelbare motoren die ervoor zorgen dat we elke vijand kunnen verslaan. De set is inclusief 3 minifiguren, plus bouwbare figuren van Plantje en Unikitty als Strijder Kitty. Met wapens en accessoires kun je allerlei actiescènes uit DE LEGO FILM 2 na spelen en zelfs de wereld redden!

De set omvat in totaal 5 personages uit DE LEGO® FILM 2™: Emmet, Lucy, Rex Gevarenvest, Plantje (van stenen gebouwd) en een bouwbare figuur van Unikitty als Strijder Kitty met 2 verschillende gezichtsuitdrukkingen. De minifiguren van Emmet, Lucy en Rex Gevarenvest zijn nieuw vanaf januari 2019 en een must-have voor elke fan van de film!

De mogelijkheden zijn eindeloos met deze 2-in-1 set. Gebruik je verbeelding om nieuwe avonturen te bedenken en maak deze set zo uniek als je zelf bent. De droomhuis/red-dingsraket is perfect voor de gevorderde bouwer, maar ook voor iedereen die houdt van creativiteit en vindingrijkheid.

Met zijn afmetingen van ca. 14 cm hoog, 13 cm breed en 13 cm diep, past het droomhuis perfect op elke plank of dressoir. De speelgoedraket is ca. 15 cm hoog, 20 cm lang en 18 cm breed en zal je imponeren met zijn uiterlijk. De watertoren is ca. 15 cm hoog, 17 cm breed en 7 cm diep, terwijl de barricade ca. 3 cm hoog, 16 cm breed en 6 cm diep is.

Dus waar wacht je nog op? Breng Emmets droomhuis/reddingsraket thuis en ga op een onvergetelijk avontuur met Emmet, Lucy, Rex Gevarenvest, Plantje en Strijder Kitty! Maak je klaar om je innerlijke (her)bouwer te ontdekken terwijl je deze spannende LEGO set bouwt. Bestel nu en word een echte meesterbouwer met DE LEGO® FILM 2™ 70831 Emmets droomhuis/reddingsraket!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70838

Koningin Wiedanook Watdanooks ‘echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis

foto van lego set70847

Goedemorgen, Glitterbaby's.

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.