Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emmets bouwdoos 70832

Maak je klaar voor bouwavonturen met LEGO set 70832! Deze set bevat drie modellen - Emmets graafmachine, het minihuis en de bouwmecha - met unieke details en werkende functies.
Help Emmet en zijn vrienden bij het herbouwen van de stad na de Duplo-invasie.
Met accessoire-elementen en een Emmet minifiguur biedt deze set eindeloos rollenspelplezier.
Bestel nu en ontdek je passie voor bouwen!

Waar is LEGO Emmets bouwdoos 70832 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 17.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
125
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70832
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij klaar voor een wereld vol bouwavonturen? Ontdek het allemaal met de LEGO® FILM 2™ 70832 Emmets bouwdoos! Deze set bevat drie fantastische modellen om te bouwen: Emmets graafmachine, het minihuis en de bouwmecha. Elk model is voorzien van unieke details en echt werkende functies, zodat je direct aan de slag kunt en je fantasie de vrije loop kunt laten.

Duik in het avontuur met Emmets graafmachine. Dit robuuste voertuig heeft een verstelbare laadbak aan de voorkant om puin op te tillen en een cockpit met ruimte voor een minifiguur. Laat Emmet achter het stuur kruipen en laat de graafmachine over de grond razen om de stad te herbouwen na de verwoestende aanvallen van de Duplo-invasie.

Bouw vervolgens het minihuis, ideaal voor een welverdiende lunchpauze of een welverdiend dutje tijdens een drukke bouwdag. Het minihuis heeft een deur die open kan, een zitplaats voor een minifiguur en twee bloemelementen om het geheel wat kleur te geven.

Of kies voor de indrukwekkende bouwmecha; uitgerust met 4 beweegbare armen, 2 sloopkogels en een cockpit met ruimte voor een minifiguur. De mecha is perfect om de grotere en complexe bouwprojecten aan te pakken. Emmet en zijn vrienden hebben jouw hulp nodig om de stad weer op te bouwen, dus ga snel aan de slag!

De set wordt geleverd met een Emmet minifiguur en een van stenen gebouwd buitenaards wezen voor eindeloos rollenspelplezier en actie. Deze 3-in-1 set is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en verschillende scenario's uit de film na te spelen.

Met zoveel bouwmogelijkheden en accessoire-elementen, zoals Emmets schep en houweel, is de LEGO® FILM 2™ 70832 Emmets bouwdoos perfect voor jonge en volwassen LEGO-bouwers. Ontdek jouw passie voor het creëren en verkennen van werelden vol avontuur!

De graafmachine is ongeveer 8 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed, het speelgoedhuis is ongeveer 10 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep en de bouwmecha is ongeveer 11 cm hoog, 5 cm lang en 15 cm breed. Met deze afmetingen past de set perfect op elke plank of in elke LEGO-collectie.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO® FILM 2™ 70832 Emmets bouwdoos en maak je klaar voor een wereld vol bouwavonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.95 (25-05-2023) € 17.95 (25-05-2023) € 17.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70828

Uitklap feestbus

foto van lego set5005762

THE LEGO® MOVIE 2™ Unikitty Silicone NiteLite

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.