Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Metaalbaards heavy metal trike 70834

De LEGO set 70834 Metaalbaards heavy metal trike uit DE LEGO FILM 2 zit vol actie en avontuur.
Met een draaibare geschutskoepel, verstelbare haaienschieter en ingebouwd Metaalbaard minifiguurhoofd is dit een indrukwekkende set.
Beleef de avonturen uit de film na met de beste personages en accessoires.
Bestel nu en versla de vijand!

Waar is LEGO Metaalbaards heavy metal trike 70834 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
461
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70834
lego insiders punten icoon
487
punten

Stap op de Metaalbaards heavy metal trike en ga de strijd aan met Lieve Chaos en Sterretje! Dit bouwspeelgoed uit DE LEGO® FILM 2™ zit vol actie en avontuur en is perfect voor zowel jongeren als volwassenen. Met een ingebouwd Metaalbaard minifiguurhoofd, een draaibare geschutskoepel met verstelbare kanonnen die kunnen worden afgeschoten, een verstelbare haaienschieter met klappende kaken, een kraaiennest, een vlag en een enorm voorwiel is dit een van de meest indrukwekkende sets in het LEGO universum!

In deze set vind je ook enkele van de beste personages uit DE LEGO® FILM 2™, inclusief een Apocalyps-borg Benny minifiguur en een Lieve Chaos minipoppetje die nieuw zijn vanaf januari 2019. Daarnaast bevat de set een van stenen gebouwde figuur van Sterretje die aan een minifiguur kan worden bevestigd. Zo beleef je de avonturen uit de film tot in detail na en sta je midden in de actie.

De Metaalbaards heavy metal trike is uitgerust met alle wapens en accessoires die je nodig hebt om de vijand te verslaan. Het heeft niet alleen een Metaalbaard minifiguurhoofd en een kraaiennest, maar ook een draaibare geschutskoepel met 2 verstelbare kanonnen die kunnen worden afgeschoten. Verder heeft het een verstelbare haaienschieter met klappende kaken, een vlag en 3 wielen met rubberbanden, waarvan één enorm voorwiel. Met deze set ben je helemaal klaar voor de strijd!

En als kers op de taart bevat deze set ook enkele accessoire-elementen die het nog leuker maken om ermee te spelen. Zo krijg je bijvoorbeeld Apocalyps-borg Benny's robotarm en helm met vizier dat open kan en Lieve Chaos' verstelbare vleugels, helm, hart en doorschijnend-blauwe boosters. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je bij deze set ook Apocalyps-borg Benny's bouwbare lasapparaat. Zo kun je aan de slag als een echte bouwer en kom je nog dichter bij de personages uit de film.

Deze set komt tot leven met het Sterretje speelgoed dat je kunt gebruiken als glider voor Lieve Chaos. Zo kun je de strijd nog intenser maken en beleef je de film op een hele nieuwe manier! De afmetingen van de set zijn ca. 17 cm hoog, 31 cm lang en 19 cm breed. Zo heb je genoeg ruimte om te spelen en kun je je helemaal laten meeslepen in de actie.

Speel scènes uit DE LEGO® FILM 2™ na met dit bouwspeelgoed boordevol plezier! De LEGO® FILM 2™ 70834 Metaalbaards heavy metal trike is de perfecte set voor elke LEGO fan die van actie en avontuur houdt. Met deze set kun je je fantasie de vrije loop geven en beleef je de spannendste avonturen uit de film. Bestel deze set nu en ga op pad met Metaalbaard en zijn team om de vijand te verslaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70841

Benny's ruimteteam

foto van lego set70840

Welkom in Apocalypsstad!

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.