Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Benny's ruimteteam 70841

De LEGO set 70841 bevat een speelgoedruimteschip en een maanbuggy met 4 LEGO astronaut-minifiguren.
Deze bouwset is perfect voor avonturen in de ruimte en is verkrijgbaar vanaf januari 2019.
De minifiguren hebben verschillende accessoires en het speelgoed is zowel leuk om te bouwen als om mee te spelen.
Bestel vandaag nog en geniet van gratis verzending.

Waar is LEGO Benny's ruimteteam 70841 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
68
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70841
lego insiders punten icoon
75
punten

Hey jij daar! Ben jij klaar voor een spannend avontuur in de ruimte? Sluit je aan bij DE LEGO® FILM 2™ 70841 Benny's ruimteteam en beleef allerlei leuke avonturen in het heelal. Deze toffe bouwset zit boordevol actie en is perfect voor kinderen én volwassenen.

Wat zit er allemaal in deze bouwset? Nou, een speelgoedruimteschip met een zitplaats voor een minifiguur en een stoere maanbuggy met 2 zitplaatsen voor minifiguren. Cool hè? En er zijn ook 4 LEGO astronaut-minifiguren met verschillende accessoires inbegrepen, dus je kunt meteen aan de slag met spelen en bouwen.

Deze set bevat 4 nieuwe minifiguren uit DE LEGO® FILM 2™ die vanaf januari 2019 verkrijgbaar zijn: Benny, Lenny, Jenny en Kenny. Samen gaan zij op een avontuurlijke missie door de ruimte en nemen ze jou mee op hun reis. Je kunt allerlei buitenaardse scènes uit DE LEGO® FILM 2™ naspeel met deze set.

En laten we niet vergeten om al die gave accessoires te noemen! Elke minifiguur heeft zijn eigen luchttank en helm, Benny heeft een walkietalkie, Lenny heeft een moersleutel en Kenny heeft een metaaldetector. En Jenny heeft natuurlijk haar stoere geweer om zichzelf te beschermen. Zo zijn ze helemaal klaar voor een intergalactische missie!

Het speelgoedruimteschip is ongeveer 4 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed en de maanbuggy is 3 cm hoog, 5 cm lang en 3 cm breed. Dat is groot genoeg om allerlei gave avonturen mee te beleven en klein genoeg om overal mee naartoe te nemen.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Benny's ruimteteam en beleef de tofste avonturen in de ruimte! Deze LEGO set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook geweldig om mee te spelen. Doe mee en ontdek hoe het is om door de ruimte te vliegen op zoek naar nieuwe planeten en buitenaards leven.

Bestel jouw bouwset vandaag nog en begin met bouwen! Deze LEGO set is niet alleen een superleuk cadeau voor jezelf, maar ook voor anderen. Met deze set geef je een onvergetelijk cadeau aan iedereen die van ruimteavonturen houdt. En met gratis verzending kun je nog meer plezier beleven aan het bouwen en spelen met deze geweldige set!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (25-05-2023) € 6.95 (25-05-2023) € 6.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70842

Emmet's mecha met een zitbank met drie verdiepingen

foto van lego set5005762

THE LEGO® MOVIE 2™ Unikitty Silicone NiteLite

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.