Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emmet's mecha met een zitbank met drie verdiepingen 70842

De LEGO set 70842 Emmet's mecha is een fantastisch speelgoed met een zitbank met drie verdiepingen.
De set bevat drie personages uit DE LEGO FILM 2 en kan omgebouwd worden tot een gekke mecha vol leuke details.
Het speelgoedmodel is verstelbaar en heeft onder andere verstelbare laddervleugels, een draaiende 'tandwielhand' en een grijpklauw.
Het is een indrukwekkende toevoeging aan je LEGO verzameling.
Met accessoire-elementen zoals verstelbare vleugels en boosters zorgt deze set voor urenlang bouw- en speelplezier.

Waar is LEGO Emmet's mecha met een zitbank met drie verdiepingen 70842 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
312
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70842
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij klaar voor urenlang speelplezier met DE LEGO® FILM 2™ 70842 Emmet's mecha met een zitbank met drie verdiepingen? Als jonge meesterbouwer kun je nu de bouwbare bank met afneembare mok-elementen en ladders omtoveren tot een bizarre mecha vol gekke details. En dat is niet alles, want deze 2-in-1 LEGO® bouwset bevat ook nog eens drie fantastische personages uit DE LEGO FILM 2: Emmet, Lieve Chaos en LEGO Unikitty als Ravage Kitty met een borstelige staart!

Speel alle favoriete filmscènes na of bedenk je eigen verhalen met deze te gekke set. Het alternatieve mecha-speelgoedmodel is in allerlei standen verstelbaar en zit vol leuke details, waaronder verstelbare laddervleugels, een draaiende 'tandwielhand', een grijpklauw en zelfs een zitplaats voor een minifiguur met mok-elementen om mee te 'sturen'. En wist je dat Lieve Chaos haar eigen blaster heeft voor extra actie tijdens het spelen?

Met een hoogte van ca. 18 cm is Emmet's zitbankmecha indrukwekkend groot en een fantastische toevoeging aan je LEGO® verzameling. En als je liever de zitbank van 3 hoog bouwt, dan kan dat ook! Deze ziet er namelijk ook superleuk uit en is ca. 13 cm hoog, 9 cm breed en 4 cm diep.

Als kers op de taart is deze LEGO® bouwset inclusief accessoire-elementen zoals de verstelbare vleugels, helm en boosters van Lieve Chaos. Kortom, deze set mag niet ontbreken in jouw LEGO® collectie!

Haal nu DE LEGO® FILM 2™ 70842 Emmet's mecha met een zitbank met drie verdiepingen in huis en maak je klaar voor urenlang bouw- en speelplezier. Met deze te gekke set ben jij de held van je eigen mecha-avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70840

Welkom in Apocalypsstad!

foto van lego set70838

Koningin Wiedanook Watdanooks ‘echt-niet-kwaadaardige' ruimtepaleis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.