Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rex's verkenner! 70835

Ga samen met Rex, Emmet en de raptors de strijd aan tegen de plantbeesten met LEGO set 70835 Rex's verkenner uit DE LEGO FILM 2. Deze bouwset bevat een ruimteschip met 2 cockpits, wapens, motoren en een afneembare speeder. Inclusief 2 minifiguren, raptors en plantbeesten om avonturen uit de film na te spelen. Geschikt voor LEGO-fans van alle leeftijden. Bestel vandaag nog voor uren speelplezier!

Waar is LEGO Rex's verkenner! 70835 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer THE LEGO® MOVIE 2™ sets

aantal lego stenen icoon
1187
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70835
lego insiders punten icoon
975
punten

Maak je klaar voor een groots avontuur met DE LEGO® FILM 2™ 70835 Rex's verkenner! Ga samen met Rex, Emmet en de raptors de strijd aan tegen de plantbeesten. Het ruimteschip Rexplorer is uitgerust met 2 cockpits die open kunnen, wapens met veermechanisme en noppenschieters, roterende motoren, een achterkant die open kan om binnenin te spelen en een afneembare speeder.

Deze spannende en populaire bouwset is inclusief 2 minifiguren, 2 DE LEGO FILM 2 raptor figuren met een van stenen gebouwde monteerbare noppenschieter en raptorskateboard, plus 2 van stenen gebouwde plantbeesten (waarvan een zelfs een valfunctie heeft!). Met deze set kan je alle avonturen uit de film naspelen en zelfs je eigen verhalen verzinnen.

Naast alle personages uit DE LEGO® FILM 2™, bevat deze set ook de ongewone-activiteiten-meter-pistool van Rex en zijn favoriete energiedrankjes. Bouw de Rexplorer en bedenk de meest spectaculaire actiescènes. De speeder kan makkelijk losgekoppeld worden en bevat zelfs noppenschieters van de Rexplorer.

Niet alleen zullen kinderen dol zijn op deze set, ook LEGO-fans van alle leeftijden kunnen genieten van de gedetailleerde bouwsets en het verzamelen van speciale minifiguren. Met deze set ben je verzekerd van uren speelplezier.

Grijp dus snel je kans en sluit je aan bij Rex, Emmet en de raptors in hun strijd tegen de plantbeesten met DE LEGO® FILM 2™ 70835 Rex's verkenner! Deze bouwbare ruimteschipset is perfect voor kinderen en volwassenen die van actie houden en de spanning willen voelen van een uitzonderlijk bouwavontuur.

Bestel vandaag nog en ervaar het plezier van het bouwen van een unieke LEGOspeelset! Rex's Rexplorer is ca. 18 cm hoog, 33 cm lang en 19 cm breed. Plantbeest 1 is ca. 8 cm hoog, 21 cm breed en 7 cm diep. Plantbeest 2 is ca. 4 cm hoog, 6 cm breed en 6 cm diep.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70824

Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook

foto van lego set70826

Rex's Rex-treme offroader

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.