Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mythische wezens bundel 5008135

De LEGO® DREAMZzz™ Mythische wezens bundel is een betoverende set voor kinderen van 8 jaar en ouder. Bouw een prachtige stal met een betoverend hert en laat je verbeelding de vrije loop met kleurrijke bloemen. Ontmoet de verstelbare Pegasus figuur en beleef avonturen op de troon van de Heer der Nachtmerries. De sets bieden uren speelplezier en kunnen op verschillende manieren worden gebouwd. Met gedetailleerde minifiguren en bouwinstructies op basis van spannende verhalen, kunnen kinderen hun fantasie gebruiken en hun eigen verhalen bedenken. Geniet van eindeloos speelplezier in de kleurrijke wereld van LEGO® DREAMZzz™!

Waar is LEGO Mythische wezens bundel 5008135 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
5008135
lego insiders punten icoon
828
punten
foto van lego set5008135

Welkom in de kleurrijke wereld van LEGO® DREAMZzz™! Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de magische wezens in deze betoverende Mythische wezens bundel. Met twee fantastische sets kunnen kinderen van 8 jaar en ouder onvergetelijke avonturen beleven en magische bloemen laten groeien.

In de Stal met droomwezens (71459) bouwset vind je een prachtige windmolen en een figuur van een betoverend hert. Maar dat is nog niet alles! Het hert kan versierd worden met de kleurrijke bloemen uit de stal. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen bloemenpracht.

De Pegasus het vliegende paard (71457) bouwset is ook een onmisbaar onderdeel van deze betoverende bundel. Ontmoet de verstelbare Pegasus figuur en maak kennis met de troon van de Heer der Nachtmerries. Maar het wordt nog spannender! Je kunt de vogel en de troon op de rug van het magische paard bevestigen. Zo kun je het paard echt tot leven laten komen!

Deze geweldige sets bieden niet alleen urenlang speelplezier, maar ook de mogelijkheid om op verschillende manieren te bouwen. Met de bouwinstructies, die gebaseerd zijn op spannende verhalen, worden kinderen gestimuleerd om hun fantasie te gebruiken. Duik in de wereld van fantasie en avontuur!

De Mythische wezens bundel wordt tot leven gebracht door gedetailleerde minifiguren van DREAMZzz helden. Ontmoet Izzie, Zoey, Cooper en mevrouw Castillo, samen met de dromer Nova en de gemene Heer der Nachtmerries. Met deze personages kun je je favoriete scènes uit de geliefde tv-serie naspelen of je eigen verhalen bedenken. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier!

De LEGO® DREAMZzz™ Mythische wezens bundel is niet zomaar een cadeau. Het is een betoverende ervaring voor kinderen met een grote fantasie en fans van LEGO® DREAMZzz™. Laat je meeslepen in de kleurrijke wereld en geniet van eindeloos speelplezier met deze magische sets.

En alsof dat nog niet genoeg is, is het bouwproces ook nog eens intuïtief. De set wordt geleverd met bouwinstructies op basis van verhalen, maar je kunt ook gebruik maken van de LEGO® Builder app voor extra inspiratie. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen droomwereld!

De afmetingen van de Stal met droomwezens bouwset zijn ongeveer 18 cm hoog en 47 cm breed. Het Pegasus het vliegende paard is ongeveer 20 cm hoog. Deze sets zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook geweldig om mee te spelen!

Kortom, de LEGO® DREAMZzz™ Mythische wezens bundel is een geweldig cadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder. Ontmoet magische vrienden en vijanden in de Stal met droomwezens en de Pegasus het vliegende paard bouwsets. Laat je fantasie de vrije loop en beleef betoverende avonturen in de kleurrijke wereld van LEGO® DREAMZzz™!

2023-12-29 09:43:31

Laatste update: 2023-12-29 09:43:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71456

Mevrouw Castillo's schildpadbusje

foto van lego set71471

Mateo's terreinwagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.