Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® xtra zee-accessoires 40341

Verrijk je LEGO creaties met de LEGO xtra 40341 zee-accessoires set, inclusief haai, papegaai en vis. Met surfplank, zwemvliezen en harpoen kun je avonturen beleven, terwijl de schelp en ton voor extra speelplezier zorgen. Voeg een fris zee-thema toe aan je LEGO stad of bouw je eigen eiland. Verken de mogelijkheden van het zeeleven met deze geweldige accessoireset.

Waar is LEGO LEGO® xtra zee-accessoires 40341 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Xtra sets

aantal lego stenen icoon
24
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40341
lego insiders punten icoon
30
punten

Haal de zee in huis met de fantastische LEGO xtra 40341 zee-accessoires set! Deze set bevat figuren van een stoere haai, een kleurrijke papegaai en een grappige vis, samen met allerlei accessoires om jouw LEGO creaties een zee-thema te geven.

De set bevat een surfplank, perfect voor surfavonturen op de hoge golven, en zwemvliezen om als een vis door het water te kunnen zwemmen. Met de roeispaan kun je roeien naar onbekende eilanden en met de harpoen kun je op zoek gaan naar verborgen schatten op de bodem van de zee. En als je genoeg avonturen hebt beleefd, kun je de kleinere accessoires bewaren in het handige kistje.

Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook een openende schelp, waarin je jouw LEGO minifiguren kunt laten schuilen voor het gevaar. En met de lege ton kun je een mini-zeilboot maken en je eigen avontuurlijke verhalen bedenken. En vergeet de schatkaart en verrekijker niet, waarmee je de wereld kunt verkennen en je volgende avontuur kunt plannen.

Met de LEGO xtra 40341 zee-accessoires set kun je jouw bestaande LEGO sets een frisse zeelucht geven. Voeg het zee-thema toe aan jouw LEGO stad of bouw een eigen LEGO eiland met deze geweldige accessoires. Met de LEGO elementen kun je eindeloos combineren en nieuwe avonturen bedenken.

De LEGO xtra accessoiresets worden geleverd in een verzegeld plastic zakje, dus je kunt altijd rekenen op een verrassingselement. Voeg deze set toe aan jouw LEGO collectie en ontdek de mogelijkheden van het zeeleven. Laat jouw creativiteit de vrije loop en bedenk spannende avonturen met de haai, papegaai en vis.

Nu is het jouw beurt om de zee te trotseren en de LEGO wereld onder water te verkennen. Vergeet niet om de LEGO xtra 40341 zee-accessoires set toe te voegen aan jouw verlanglijstje en maak je klaar voor een nieuw avontuur! Dus duik in de zee van LEGO en beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige set.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40313

Fietsen

foto van lego set40464

xtra Chinatown

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.