Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Unikitty™ Roller Coaster Wagon 30406

Beleef de kleurrijke wereld van Unikitty™ met deze LEGO® Unikitty™ speelset. Bouw je eigen functionele rollercoaster met een disc shooter om glinsterende materie af te schieten. Maak gebruik van de fantasie en creativiteit met minifiguren van Unikitty™ en haar vriendjes. Voeg andere LEGO® sets toe voor een unieke beleving. Durf jij de uitdaging aan? Bestel vandaag nog en creëer je eigen avontuur in het pretpark van Unikitty™.

Waar is LEGO Unikitty™ Roller Coaster Wagon 30406 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Unikitty!™ sets

aantal lego stenen icoon
46
leeftijd icoon
5-10
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30406
lego insiders punten icoon
26
punten

Herleef je favoriete scènes uit de Unikitty™! tv-serie met deze LEGO® Unikitty™! Achtbaanwagen met disc shooter om glinsterende materie af te schieten!

Duik in de kleurrijke wereld van Unikitty™ en beleef onvergetelijke avonturen met deze gave LEGO® Unikitty™ speelset. Met de Roller Coaster Wagon kunnen jongeren én volwassenen hun eigen pretpark creëren, geïnspireerd op de knotsgekke tv-serie. Deze set is voorzien van een disc shooter waarmee je glitterende materie kunt afschieten - een speels detail dat voor extra veel plezier zorgt!

Stel je eens voor: je bouwt je eigen rollercoaster met de LEGO® Unikitty™ set, serie nummer 30406. Het is een waar kunstwerk dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook nog eens volledig functioneel is. Duw de wagen naar boven, laat hem los en zie hoe hij met hoge snelheid langs de baan suist. Voel de spanning en sensatie terwijl je door loopings, scherpe bochten en steile hellingen gaat. Maar dat is nog niet alles! Met de disc shooter aan boord kun je glinsterende materie afschieten en zo de wereld van Unikitty™ nog sprankelender maken.

Deze Unikitty™ speelset is speciaal ontworpen om de fantasie te prikkelen en creativiteit te stimuleren. Naast de Roller Coaster Wagon bevat deze set ook minifiguren van Unikitty™ en haar vriendjes. Beleef spannende avonturen samen met Puppycorn, Dr. Fox, Hawkodile en Richard en zorg ervoor dat het pretpark altijd een vrolijke plek is. Bouw de attractie op verschillende manieren en creëer zo steeds weer nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

Of je nu jong of oud bent, deze LEGO® Unikitty™ set geeft je urenlange speelplezier. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen wereld vol kleur en magie. Personaliseer je attractiepark met andere LEGO® sets uit de Unikitty™ serie nummer 30406 en maak het geheel nog spectaculairder. Voeg extra loopings, attracties en figuren toe en creëer zo een unieke beleving die bij jou past.

De LEGO® Unikitty™ sets staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. De steentjes zijn van hoogwaardig materiaal en eenvoudig in elkaar te zetten, zodat zelfs de jongste bouwers er al mee aan de slag kunnen. Maak kennis met de vrolijke wereld van Unikitty™ en ontdek hoe jouw eigen creaties tot leven komen. Laat je verbazen door de eindeloze mogelijkheden en word een echte LEGO® meesterbouwer!

Durf jij de uitdaging aan? Bestel vandaag nog de LEGO® Unikitty™ set met serie nummer 30406 en beleef je eigen avontuur in het pretpark van Unikitty™ en haar vriendjes. Laat je fantasie de vrije loop en creëer de meest spectaculaire achtbaanritjes. Verzamel alle sets uit de Unikitty™ serie en maak van jouw speelervaring een kleurrijk feest!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40314

Dr. Fox™ vergrootmachine

foto van lego set853788

Unikitty™ Activity Book

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.