Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dr. Fox™ vergrootmachine 40314

Duik in de wereld van wetenschap met de LEGO Unikitty 40314 Dr. Fox vergrootmachine! Deze set bevat een bouwbare vergrootmachine, een petrischaaltje en LEGO elementen waarmee je eindeloos kunt experimenteren en je wetenschappelijke kennis kunt vergroten. De set bevat ook een kartonnen Dr. Fox bril voor een echte laboratoriumervaring. Bestel nu en begin je wetenschappelijke avontuur!

Waar is LEGO Dr. Fox™ vergrootmachine 40314 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Unikitty!™ sets

aantal lego stenen icoon
76
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40314
lego insiders punten icoon
135
punten

Ben je klaar om in de wereld van de wetenschap te duiken? Zet je Dr. Fox™ bril op en maak je klaar om te bouwen met de LEGO® Unikitty™ 40314 Dr. Fox vergrootmachine! Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die graag hun nieuwsgierigheid willen bevredigen en hun passie voor wetenschap willen verkennen.

Met de zoomfunctie van de vergrootmachine kun je de LEGO elementen onder de microscoop bestuderen en ontdekken wat ze allemaal te bieden hebben. Het petrischaaltje is perfect voor het bewaren van je ontdekte elementen en geeft je een echte laboratoriumervaring.

Deze set bevat ook een kartonnen Dr. Fox™ bril, zodat je er net zo slim en stijlvol uitziet als de echte Dr. Fox. Doe alsof je de belangrijke onderzoeken uitvoert naar zonlicht en glitterstof, net als Dr. Fox zelf!

Met de bouwbare vergrootmachine, het petrischaaltje en de losse LEGO elementen kun je eindeloze experimenten uitvoeren en je wetenschappelijke kennis vergroten. Verken de wereld van de wetenschap en ontdek wat er allemaal mogelijk is met LEGO.

Let op, deze set bevat geen echte vergrootlens. Maar dat betekent niet dat je geen plezier kunt hebben! Met de zoomfunctie van de vergrootmachine kun je nog steeds de LEGO elementen van dichtbij bekijken en ze tot in detail bestuderen.

De vergrootmachine is ongeveer 6 cm hoog, 7 cm breed en 10 cm diep, waardoor het perfect is om op je bureau of in je kamer te plaatsen. Het trekt zeker de aandacht en is een geweldige aanvulling op je LEGO collectie.

En laten we de kartonnen Dr. Fox™ bril niet vergeten! Deze bril is ongeveer 10 cm hoog en 36 cm breed, dus het past comfortabel op je gezicht en zorgt ervoor dat je er net zo slim uitziet als Dr. Fox zelf.

Of je nu een jongere bent die zijn interesse in wetenschap wil ontdekken of een volwassene die graag zijn passie voor LEGO en wetenschap combineert, deze set is perfect voor jou. Bouw de vergrootmachine, zet je bril op en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de wereld van de wetenschap en LEGO verkent.

Voel je alsof je een echte wetenschapper bent terwijl je experimenteert en onderzoekt met de LEGO elementen. Ontdek nieuwe dingen, leer en bovenal, heb plezier!

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van de wetenschap met de LEGO Unikitty 40314 Dr. Fox vergrootmachine. Bestel nu en begin je wetenschappelijke avontuur vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41453

Feestje

foto van lego set853788

Unikitty™ Activity Book

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.