Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Feestje 41453

Ben je fan van LEGO Unikitty? Bestel dan de LEGO set 41453 Feestje en beleef de leukste avonturen met Unikitty en haar vrienden. Deze set bevat een dj-ruimte, dansvloer en een verjaardagstaart. Met 4 bouwbare figuren uit de tv-serie kun je je favoriete momenten naspelen. Bestel nu en geniet van eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Feestje 41453 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Unikitty!™ sets

aantal lego stenen icoon
214
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41453
lego insiders punten icoon
262
punten

Ben je een grote fan van de kleurrijke en sprankelende tv-serie LEGO® Unikitty™? Dan is de LEGO set 41453 Feestje perfect voor jou! Met deze set kun je je favoriete momenten uit de serie naspelen en helemaal in feeststemming komen.

De set bestaat uit een te gekke dj-ruimte met draaitafels, luidsprekers, ballonnen en vlaggen. Er is ook een draaiende dansvloer met lampen om de feeststemming compleet te maken. En laten we de enorme verjaardagstaart niet vergeten! Deze kan op een taartplateau naar binnen worden gerold, zodat iedereen een stukje kan eten.

De LEGO set 41453 Feestje wordt geleverd met 4 bouwbare figuren uit de tv-serie: Unikitty™, Prince Puppycorn™, Hawkodile™ en Master Frown. Zo kun je al je favoriete karakters tot leven brengen en de leukste avonturen beleven.

Met deze set kun je een feestje in Unikingdom stijl organiseren. Er is volop plezier, vriendschap en geluk! Help Unikitty™ om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft, zelfs de norse Master Frown en Brock. Ga samen met Prince Puppycorn™ in de dj-ruimte staan en zorg ervoor dat iedereen lekker uit zijn dak kan gaan op de dansvloer.

De LEGO® Unikitty™! sets zijn eenvoudig te bouwen en ideaal om de magie en de sprankelende sfeer uit de tv-serie thuis na te bootsen. Deze set is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen die dol zijn op bouwen en spelen.

De dj-ruimte is ongeveer 8 cm hoog, 14 cm breed en 4 cm diep. De dansvloer is 3 cm hoog, 8 cm breed en 5 cm diep. En de verjaardagstaart op het taartplateau is ongeveer 4 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep. Deze set zorgt voor urenlang speelplezier!

Wil jij ook de vrolijke en kleurrijke avonturen uit LEGO® Unikitty™ beleven? Bestel dan nu de LEGO set 41453 Feestje en maak je collectie compleet. Deze set is een must-have voor alle Unikitty™ fans!

Wacht niet langer en laat je fantasie de vrije loop met de LEGO set 41453 Feestje. Bouw je eigen Unikitty™ wereld en beleef de leukste momenten uit de tv-serie. Bestel nu en geniet van eindeloos speelplezier!

Wil je nog meer LEGO® Unikitty™ sets verzamelen? Ontdek dan ook de andere sets uit de serie en maak je collectie compleet. Met LEGO® Unikitty™ wordt iedere dag een feestje!

Breng kleur en vrolijkheid in je wereld met de LEGO set 41453 Feestje. Bestel nu en beleef de leukste avonturen met Unikitty™ en haar vrienden. Let's party!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41451

Unikitty™ wolkenvoertuig

foto van lego set41454

Dr. Fox™ laboratorium

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.