Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Unikitty™ wolkenvoertuig 41451

Beleef je favoriete momenten uit de Unikitty tv-serie met het LEGO Unikitty! 41451 wolkenvoertuig. Deze set bevat een wolkenauto, een klein park en het huis van Square Bear. Bouw je eigen avonturen en laat je creativiteit de vrije loop. De set is geschikt voor jongeren en volwassenen en is eenvoudig te bouwen. Bestel vandaag nog en beleef eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Unikitty™ wolkenvoertuig 41451 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Unikitty!™ sets

aantal lego stenen icoon
126
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41451
lego insiders punten icoon
112
punten

Je favoriete momenten uit de vrolijkste, sprankelende en kleurrijke tv-serie beleven? Dat kan met het LEGO Unikitty! 41451 wolkenvoertuig! Deze set zit boordevol actie en plezier en is perfect voor zowel jongeren als volwassenen. Stap in de wolkenauto en laat je fantasie de vrije loop!

Met het LEGO Unikitty! 41451 wolkenvoertuig kun je overal waar je komt glitternoppen verspreiden. De draaiende propeller en 2 noppenschieters zorgen voor extra speelplezier. Maar dat is nog niet alles! In deze set vind je ook een klein park en het huis van Square Bear, waar Unikitty kan afspreken met haar vrienden Feebee en Square Bear voor nog meer gekkigheid en plezier. Bouw je eigen avonturen en laat je creativiteit de vrije loop.

De LEGO Unikitty! 41451 set bevat 3 figuren om zelf te bouwen: Unikitty, Feebee en Square Bear. Deze schattige en kleurrijke figuren voegen een extra dimensie toe aan je speelervaring. Het wolkenvoertuig heeft ruimte voor Unikitty om te zitten en heeft zelfs een draaiende zonneschijnpropeller. Je kunt de propeller laten draaien en glitternoppen afvuren met de noppenschieters. Hoe cool is dat?

Deze LEGO set is eenvoudig te bouwen en ideaal om de magie en sprankelende sfeer uit de tv-serie thuis na te bootsen. Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, deze set biedt plezier voor iedereen. Daarnaast kun je de 41451 set combineren met de 41452 Prince Puppycorn driewieler om nog meer avonturen te beleven met het kleine broertje van Princess Unikitty. Bouw je eigen Unikitty wereld en laat je fantasie de vrije loop!

Met de LEGO Unikitty! 41451 set kun je niet alleen spelen, maar ook je creatieve vaardigheden ontwikkelen. Bouw het park en het huis van Square Bear helemaal in jouw stijl en voeg je eigen decoraties toe. Laat je creativiteit spreken en maak van deze set jouw persoonlijke Unikitty wereld.

De kwaliteit en duurzaamheid van LEGO speelgoed zijn ongeëvenaard. Deze set is gemaakt van hoogwaardig plastic en is ontworpen om lang mee te gaan. Je kunt keer op keer de set opnieuw bouwen en nieuwe avonturen beleven. LEGO staat voor urenlang speelplezier en is een geweldige manier om je fantasie te prikkelen.

De LEGO Unikitty! 41451 set is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van kleur, vrolijkheid en avontuur. Het wolkenvoertuig is ongeveer 6 cm hoog, 7 cm lang en 8 cm breed. Het parkgedeelte is ongeveer 6 cm breed, 3 cm diep en 3 cm hoog. Het huis van Square Bear is ongeveer 4 cm hoog, 3 cm breed en 3 cm diep. Deze set is compact en kan gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden.

Wil jij je favoriete momenten uit de Unikitty tv-serie herbeleven en je eigen avonturen creëren? Dan is de LEGO Unikitty! 41451 set perfect voor jou! Bestel vandaag nog en stap in de wereld van Unikitty en haar vrienden. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30406

Unikitty™ Roller Coaster Wagon

foto van lego set5005239

Unikitty™ Castle Room

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.