Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Unikitty™ Castle Room 5005239

Welkom in de magische wereld van LEGO Unikitty! Bouw je eigen kasteelkamer met dit coole kartonnen bouwpakket. Versier het met kleurrijke stickers en bouw Unikitty en haar favoriete sofa. Vergeet ook het aquarium voor haar krab niet! Laat je verbeelding de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO Unikitty™ Castle Room 5005239 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Unikitty!™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005239
lego insiders punten icoon
39
punten

Welkom in de magische wereld van LEGO Unikitty! Ben jij klaar om je eigen avonturen te beleven in het prachtige kasteel van Unikitty? Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen versie van Unikitty's kasteelkamer met behulp van dit coole kartonnen bouwpakket.



Met dit kartonnen bouwpakket kun je niet alleen je eigen kasteelkamer bouwen, maar ook helemaal naar eigen smaak versieren. Gebruik de kleurrijke stickers om jouw Unikitty kasteelkamer het mooiste plekje van het kasteel te maken. Laat je fantasie de vrije loop en creëer een waar paradijs vol vrolijke kleuren en gezellige details.



En dan is het tijd om aan het bouwen te gaan! Pak de LEGO steentjes erbij en maak je eigen Unikitty figuurtje. Met haar grote ogen en schattige glimlach is ze de perfecte metgezel voor al je avonturen. En vergeet haar niet te vergezellen met haar favoriete sofa, zodat ze altijd comfortabel kan relaxen in haar prachtige kasteelkamer.



Maar er is meer! Unikitty is dol op water en heeft zelfs een eigen aquarium voor haar krab. Bouw het aquarium en zorg ervoor dat de krab een mooi plekje heeft om te wonen. Laat hem lekker rondzwemmen in zijn eigen onderwaterparadijs en geniet samen met Unikitty van het rustgevende uitzicht.



Met LEGO Unikitty set 5005239 kun je je eigen droomwereld creëren en de meest fantastische avonturen beleven. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van dit creatieve bouwpakket. De kleurrijke LEGO steentjes zijn eenvoudig in elkaar te zetten en zorgen voor urenlang speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen.



Ben jij klaar om je eigen LEGO Unikitty avontuur te beginnen? Wacht dan niet langer en haal LEGO set 5005239 in huis. Laat je verrassen door de magie en creëer je eigen unieke LEGO wereld. Het bouwpakket is perfect om cadeau te geven aan een andere LEGO fan of gewoon om jezelf mee te verwennen. Waar wacht je nog op? Ga aan de slag en laat je creativiteit stralen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41453

Feestje

foto van lego set41454

Dr. Fox™ laboratorium

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.