Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dr. Fox™ laboratorium 41454

Ga op avontuur met LEGO® Unikitty™! set 41454 Dr. Fox™ laboratorium. Deze kleurige set bevat een glitterscanner, verstelbare robotarmen en een kantelbare onderzoekstafel. Voer de meest waanzinnige experimenten uit met Dr. Fox en haar vrienden. Inclusief 4 bouwbare figuren. Beleef eindeloos speelplezier en bestel deze set vandaag nog!

Waar is LEGO Dr. Fox™ laboratorium 41454 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Unikitty!™ sets

aantal lego stenen icoon
359
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41454
lego insiders punten icoon
337
punten

Ben je fan van de vrolijkste, meest sprankelende en kleurrijke tv-serie die er bestaat? Dan is LEGO® Unikitty™! set 41454 Dr. Fox™ laboratorium echt iets voor jou! Deze geweldige set zit boordevol spannende kenmerken en functies waarmee je al je favoriete momenten uit de serie na kunt spelen. Ga op avontuur met Dr. Fox en haar vrienden en laat je fantasie de vrije loop!

In deze kleurige set vind je een glitterscanner met een transportbandfunctie, een kantelbare onderzoekstafel, verstelbare robotarmen, beweegbare lampen, een draaibare cilinderhouder én het krimpgeweer van Dr. Fox. Hiermee kun je de meest gekke en leuke experimenten uitvoeren! De set bevat maar liefst 4 bouwbare figuren, namelijk Dr. Fox, Unikitty, Prince Puppycorn (met een speciale opdruk om aan te tonen dat er met hem al is 'geëxperimenteerd') en de Robotassistent. En alsof dat nog niet genoeg is, zit ook Rick, een ander figuur uit de serie, bij de set inbegrepen.

Het laboratorium van Dr. Fox bestaat uit een glitterscanner met transportbandfunctie, een controlepaneel met scherm, verstelbare robotarmen, een onderzoekstafel met kantelfunctie, een draaiende cilinderhouder en zelfs een beweegbare hoornpolijster. Er zijn ook lades die open kunnen en een heleboel accessoires, zoals flessen met chemische stoffen en cilinders met glitters. Alles wat je nodig hebt om de meest waanzinnige experimenten uit te voeren!

Met deze set kun je eindeloos veel plezier beleven. Voer experimenten uit op Unikitty en al haar vrienden in het bijzondere laboratorium van Dr. Fox. Gebruik de scanner om glitters te verwijderen en weer in de cilinders te stoppen. Daarna kun je ze met de transportband afvoeren. Wil je ervoor zorgen dat Unikitty en Prince Puppycorn er weer uitzien als nieuw? Zet ze dan onder de hoornpolijster en zorg ervoor dat hun hoorns weer schitterend zijn! Met de verstelbare robotarmen kun je de figuren oppakken en op hun plaats houden op de onderzoekstafel.

De LEGO® Unikitty™! sets zijn niet alleen superleuk om mee te spelen, maar ook eenvoudig te bouwen. Ze geven je de mogelijkheid om de magie en de sprankelende sfeer uit de tv-serie thuis na te bootsen. Met set 41454 Dr. Fox™ laboratorium beleef je de meest geweldige avonturen en kun je je eigen verhalen bedenken.

Het laboratorium van Dr. Fox is ongeveer 10 cm hoog, 30 cm breed en 9 cm diep. Het is een compacte set die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu thuis speelt of bij een vriendje of vriendinnetje, met deze set ben je altijd verzekerd van eindeloos speelplezier.

Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met LEGO® Unikitty™! set 41454 Dr. Fox™ laboratorium en ontdek alle geweldige features van deze kleurige set. Voer je eigen experimenten uit, red Unikitty en haar vrienden en beleef de meest magische en sprankelende avonturen. Bestel de set vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41452

Prince Puppycorn™ driewieler

foto van lego set853788

Unikitty™ Activity Book

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.