Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Prince Puppycorn™ driewieler 41452

Breng de kleurrijke wereld van LEGO Unikitty tot leven met de LEGO set 41452 Prince Puppycorn driewieler. Speel je favoriete scènes na met glitternoppenschieters, basketbal- en honkbaldecoraties. Inclusief bouwbare figuren en accessoires. Combineer met het wolkenvoertuig voor nog meer avontuur. Ideaal voor jong en oud.

Waar is LEGO Prince Puppycorn™ driewieler 41452 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Unikitty!™ sets

aantal lego stenen icoon
101
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41452
lego insiders punten icoon
112
punten

Breng de vrolijke, kleurrijke wereld van de LEGO® Unikitty™ tv-serie tot leven met de te gekke LEGO set 41452 Prince Puppycorn™ driewieler! Duik in de meest sprankelende avonturen en speel je favoriete momenten na met deze fantastische set. Of je nu jong of oud bent, deze speelset zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier!

De LEGO set 41452 bevat alles wat je nodig hebt om de meest waanzinnige avonturen te beleven. Met twee geweldige glitternoppenschieters, een stoere basketbal als voorwiel en achterwielen met een coole honkbaldecoratie, ziet de driewieler er superstoer uit. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er ook nog eens een bot, een vlag en een krat vol lekkernijen bij!

In deze set vind je ook drie bouwbare figuren uit de tv-serie. Bouw je eigen Prince Puppycorn™, Dinokerel en Kick Klap en laat je fantasie de vrije loop. Speel spannende ballenspellen met Dinokerel en Kick Klap en zorg ervoor dat Prince Puppycorn™ iedereen plezier bezorgt op zijn fantastische driewieler. En als jullie moe zijn van al het spelen, kunnen jullie genieten van een heerlijke pizza en een verfrissend ijsje uit de set.

De LEGO® Unikitty™! sets zijn niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, maar ze zijn ook nog eens eenvoudig te bouwen. Ideaal dus voor zowel jongere als oudere LEGO fans. Met deze sets kun je de magie en de sprankelende sfeer uit de tv-serie thuis tot leven brengen.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kun je de LEGO set 41452 combineren met het 41451 Unikitty™ wolkenvoertuig. Zo kun je samen met Prince Puppycorns grote zus nog veel meer avonturen beleven in Unikingdom. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De driewieler in deze set is ongeveer 6 cm hoog, 10 cm lang en 7 cm breed. Dinokerel is ongeveer 5 cm hoog, 5 cm breed en 4 cm diep. De perfecte maat dus om overal mee naartoe te nemen en overal plezier te beleven!

Kortom, met de LEGO set 41452 Prince Puppycorn™ driewieler kunnen jong en oud de magische wereld van Unikitty™ tot leven brengen. Speel je favoriete scènes na, bedenk je eigen avonturen en laat je fantasie de vrije loop. Ga op pad met Prince Puppycorn™ en zijn vriendjes en beleef de meest kleurrijke en sprankelende avonturen. Je zult je geen moment vervelen met deze te gekke LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41454

Dr. Fox™ laboratorium

foto van lego set5005239

Unikitty™ Castle Room

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.