Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Easter Bunny 40271

Deze LEGO BrickHeadz bouwset (40271) bevat een schattige paashaas met beweegbare oren en schattige wangen. Het wordt geleverd met een verzamelbasis met een seizoenskalender en het BrickHeadz logo, plus een losse wortel, mand, 2 paaseieren en bloemen. Bouwers kunnen de paashaas aanpassen en hun eigen paasdecoratie creëren. Deze set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen en is een geweldig cadeau voor LEGO-fans.

Waar is LEGO Easter Bunny 40271 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
126
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40271
lego insiders punten icoon
65
punten

Ga op zoek naar eieren met deze leuke LEGO® BrickHeadz™ Paashaas bouwset. Bewonder zijn schattige wangen en enorme beweegbare oren. Dit perfecte seizoenscadeau wordt geleverd met een losse wortel en mand, plus 2 paaseieren en bloemen, en staat op een bouwbare verzamelbasis met een seizoenskalender en het BrickHeadz logo voor eenvoudige tentoonstelling in huis, kantoor of waar dan ook ze willen.



Deze LEGO set (40271) is speciaal ontworpen voor jongeren en volwassenen die dol zijn op bouwen en spelen. Met 175 stevige en kleurrijke LEGO stenen kunnen bouwers hun creativiteit de vrije loop laten terwijl ze deze schattige paashaas ontwerpen en bouwen. De set bevat ook gedetailleerde instructies om het bouwproces zo eenvoudig mogelijk te maken.



Wat deze set echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de paashaas aan te passen. Verplaats zijn beweegbare oren om verschillende expressies te creëren en zijn schattige wangen maken hem onweerstaanbaar. Voeg de losse wortel en mand toe en laat de paashaas klaarstaan om op zoek te gaan naar eieren!



Met 2 paaseieren en bloemen kunnen bouwers hun eigen paasdecoratie creëren. Voeg de eieren toe aan de mand of plaats ze rond de paashaas voor een levendig tafereel. De bloemen voegen een kleurrijk accent toe aan de set en maken het geheel nog feestelijker.



De bouwbare verzamelbasis met een seizoenskalender en het BrickHeadz logo is een geweldige toevoeging aan de set. Het maakt het gemakkelijk om de paashaas het hele jaar door te tonen, of je nu in de lente, zomer, herfst of winter bent. De seizoenskalender herinnert je eraan wanneer het tijd is om de paashaas weer tevoorschijn te halen en zijn mand te vullen met heerlijke eieren!



Met deze LEGO BrickHeadz bouwset kunnen jongeren en volwassenen hun bouwvaardigheden verbeteren en tegelijkertijd plezier hebben. Het bouwproces stimuleert de concentratie, fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden. En wanneer de bouw voltooid is, kunnen bouwers genieten van het resultaat van hun harde werk en de set tonen aan vrienden, familie of zelfs op het werk!



De LEGO set 40271 is een geweldig cadeau voor elke LEGO-enthousiasteling. Of je nu jong of oud bent, deze schattige paashaas zal je zeker laten glimlachen. Met zijn beweegbare oren, schattige wangen en feestelijke accessoires is hij perfect om cadeau te geven tijdens Pasen, verjaardagen of andere speciale gelegenheden. Begin vandaag nog met bouwen en beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40440

Duitse herder

foto van lego set40628

Miles 'Tails' Prower

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.