Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mr. & Mrs. Claus 40274

Breng de kerstsfeer in huis met LEGO BrickHeadz 40274 Meneer en Mevrouw Claus. Geniet van het bouwen van dit schattige duo en voeg ze toe aan je kerstdecoratie. Met een bouwbare verzamelaars-voetplaat, seizoenskalender en BrickHeadz logo, kunnen ze overal worden gepresenteerd. Ideaal als cadeau en verzamelobject voor LEGO liefhebbers. Bestel nu en begin aan je eigen kerstavontuur!

Waar is LEGO Mr. & Mrs. Claus 40274 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
341
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40274
lego insiders punten icoon
130
punten

Nodig LEGO® BrickHeadz™ 40274 Meneer en Mevrouw Claus uit in jouw huis voor wat feestelijk plezier. Kijk naar Meneer Claus' wiebelende hoed, volle witte baard, bruine gesp en afneembare zak, samen met een bouwbare boom en stapel cadeautjes. Mevrouw Claus heeft een bouwbare snoepstok plus diverse taarten en koekjeselementen. Elk bouwbaar personage wordt geleverd met een bouwbare verzamelaars-voetplaat met een seizoenskalender en het BrickHeadz logo voor een gemakkelijke presentatie bij de open haard, in je kantoor of waar dan ook.

Met deze LEGO set breng je urenlang plezier en kerstsfeer in huis. Zowel jongeren als volwassenen zullen genieten van het bouwen van dit schattige duo. Meneer Claus, met zijn vrolijke bobbled hoed en lange witte baard, zorgt voor een nostalgisch gevoel van de kerstman die we allemaal kennen en liefhebben. Je kunt zelfs zijn afneembare zak vullen met cadeautjes om de kerstvreugde compleet te maken.

Mevrouw Claus voegt een vleugje zoetheid toe aan deze set. Met haar bouwbare snoepstok en heerlijke taarten en koekjes, brengt ze de heerlijke geur van versgebakken lekkernijen in de kamer. Deze charmante dame is klaar om feestelijk plezier te brengen en te genieten van de magie van de kersttijd.

Bovendien zijn deze BrickHeadz figuren niet alleen geweldig om te bouwen, maar ze zullen ook een prachtige toevoeging zijn aan je kerstdecoratie. De bijgevoegde bouwvoetplaat met een seizoensgebonden kalender en het BrickHeadz logo maakt het gemakkelijk om ze overal te presenteren. Plaats ze bij de open haard voor een warme en gezellige sfeer, zet ze op je bureau om je werkruimte op te fleuren, of creëer een speciale kersthoek in je kamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De LEGO BrickHeadz sets zijn ontworpen voor zowel kinderen als volwassenen, en deze set is geen uitzondering. Met gedetailleerde instructies en stapsgewijze bouwstappen is het bouwen van deze set een geweldige activiteit om te delen met vrienden of familie tijdens de feestdagen. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van quality time samen.

Daarnaast is deze LEGO set ook een ideaal cadeau voor LEGO liefhebbers. Het nummer 40274 maakt deze set een verzamelobject, wat betekent dat het een waardevolle toevoeging kan zijn aan jouw LEGO collectie. Verzamel alle BrickHeadz sets en creëer je eigen LEGO kerstdorp!

Dus waar wacht je nog op? Breng de kerstsfeer naar jouw huis met LEGO BrickHeadz 40274 Meneer en Mevrouw Claus. Beleef plezier tijdens het bouwen, geniet van het decoreren en ervaar de magie van de feestdagen met deze betoverende LEGO set. Bestel jouw set vandaag nog en begin met bouwen aan je eigen kerstavontuur.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40381

Monkey King

foto van lego set40273

Thanksgiving Turkey

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.