Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Thanksgiving Turkey 40273

Maak je klaar om te genieten van feestelijke avonturen en geef dank met de schattige LEGO BrickHeadz Thanksgiving Turkey set. Bewonder zijn gele snavel, bruine vleugels en afneembare wortel. Deze set is perfect voor jong en oud, stimuleert creativiteit en plezier, en is ideaal voor elke feestelijke gelegenheid. De Thanksgiving Turkey is een geweldige toevoeging aan je LEGO collectie en zal zeker een glimlach op je gezicht toveren!

Waar is LEGO Thanksgiving Turkey 40273 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
114
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40273
lego insiders punten icoon
65
punten

Maak je klaar om te genieten van feestelijke avonturen en geef dank met deze schattige LEGO® BrickHeadz™ 40273 Thanksgiving Turkey set. Bewonder zijn gele snavel, bruine vleugels en afneembare wortel, en bouw een miniatuurtuin met witte hekjes, wortels en een pompoen. Dit leuke bouwfiguur wordt geleverd met een plateau om hem op tentoon te stellen, compleet met een seizoensgebonden kalender en het BrickHeadz logo. Zo kun je hem gemakkelijk showen in huis, op kantoor of waar je maar wilt.



Deze LEGO set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die houden van LEGO en bouwen. Met de nummer 40273 ben je verzekerd van een uniek bouwavontuur. De Thanksgiving Turkey is een geweldige toevoeging aan je LEGO collectie en zal zeker een glimlach op je gezicht toveren!



Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, deze BrickHeadz set zal je creativiteit en plezier stimuleren. Met de bouwstenen kun je eindeloos variëren en je eigen ontwerpen creëren. Bouw de Thanksgiving Turkey volgens de instructies of laat je verbeelding de vrije loop en maak je eigen unieke creatie.



Deze set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om mee te spelen. Gebruik je fantasie om een hele wereld rondom de Thanksgiving Turkey te bedenken. Laat hem feest vieren met andere BrickHeadz figuren, organiseer een Thanksgiving diner in je miniatuurtuin en bedenk allerlei spannende verhalen en avonturen.



Met zijn levendige kleuren en schattige details is de Thanksgiving Turkey ook een geweldig cadeau. Verras een vriend of familielid met deze unieke LEGO set en bezorg ze urenlang bouwplezier. Of trakteer jezelf op deze set en geniet van het ontspannende en creatieve proces van het bouwen.



Met de BrickHeadz nummer 40273 kun je elk moment van het jaar in stijl vieren. Van Thanksgiving tot aan Halloween en Kerstmis, deze set is perfect voor elke feestelijke gelegenheid. Zet hem op je bureau en laat hem je inspireren en herinneren aan de gezelligheid van de feestdagen.



Voor jongeren en volwassenen die houden van bouwen, creativiteit en speelse avonturen, is deze LEGO BrickHeadz Thanksgiving Turkey set een absolute must-have. Wacht niet langer en duik in de wereld van LEGO en BrickHeadz met deze unieke set. Laat je verbeelding de vrije loop en bouw je eigen feestelijke avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40440

Duitse herder

foto van lego set40673

Mickey Mouse op het Lentefestival

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.