Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

Lego set 71426 Piranha per 6 november exclusief te koop bij Lego.com

De LEGO set 71426, gebaseerd op de iconische Piranha Plant-vijand uit de Super Mario-games, is per 6 november 2023 beschikbaar voor kinderen en volwassenen. Deze bouwset bevat 540 onderdelen en heeft indrukwekkende afmetingen van 23 centimeter hoog, 11 centimeter breed en 17 centimeter lang. Het prijskaartje voor deze set bedraagt 65 euro.


Lego set 71426 Piranha Plant

Wat deze set bijzonder maakt, is dat je de kop, bek, stengel en bladeren van de Piranha Plant kunt verstellen. Bovendien worden er twee munten meegeleverd die in de buis kunnen worden gestopt en er van onderen weer uitvallen wanneer je op de knop drukt. Het is echter belangrijk op te merken dat deze set bedoeld is als een displaymodel en geen digitale speelfuncties bevat.



Met de LEGO Super Mario 71426 Piranha Plant kun je een hindernis uit Super Mario nabouwen. De herkenbare vormen zijn nauwkeurig gereproduceerd met LEGO-stenen. Je kunt de set zo positioneren dat de iconische pose van de Piranha Plant wordt nagebootst, en een leuke extra is dat je de set opbouwt vanaf de pijp, waardoor het lijkt alsof de Piranha Plant hieruit omhoog komt.



Deze 540-delige set met een verkoopadviesprijs van €64,99 en is exclusief verkrijgbaar via LEGO vanaf 6 november 2023 om 01:00 uur. Later zal de set ook beschikbaar zijn bij andere retailers.



Voor fans van LEGO Super Mario is dit een welkome toevoeging aan de collectie, en het is een betaalbare optie in vergelijking met eerdere sets zoals De Machtige Bowser. Hoewel deze set geen digitale speelfuncties biedt, dient hij goed als een decoratief stuk voor fans van het thema.
De set bevat geen minifiguren, maar wel een bouwbare versie van de iconische Super Mario groene buis waarin de Piranha Plant kan zitten. Dit geeft de set een bijna botanische uitstraling.

Dit lijkt een leuke bouwervaring te zijn, en het zal zeker gewaardeerd worden door LEGO-fans. Het maakt een fraaie LEGO Mario-thematische decoratie voor je bureau of speelkamer en is een aanvulling op de Botanical Collection.


Carl Merriam, Senior Designer bij LEGO Super Mario, merkte op: "Bij het ontwerpen van de Piranha Plant was het belangrijk om zijn kenmerkende eigenschappen vast te leggen en ervoor te zorgen dat de set op een manier kon worden gepositioneerd die zijn iconische poses weerspiegelt. Ik ben zo trots op het eindresultaat, van de mond tot de bladeren en stengel, we zijn erin geslaagd om perfect de dreigende essentie van de Piranha Plant weer te geven!"



Een leuk cadeau-idee voor Nintendo-fans of gewoon een traktatie voor jezelf, de LEGO Super Mario Piranha Plant maakt een indrukwekkend middelpunt voor thuis of op kantoor. De volwassenenlijn bevat verschillende Super Mario-thematische bouwsets, zoals De Machtige Bowser, elk ontworpen om nostalgie op te roepen bij LEGO-fans die Mario als een integraal onderdeel van hun jeugd herinneren.


TimeStamp: 2023-09-22 04:12:10
Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.