Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Helikopter avontuur 31092

Maak kennis met de LEGO Creator Helikopter Avontuur (set 31092)! Deze set biedt oneindig speelplezier met een helikopter, powerboat en zweefvliegtuig. Met een opvallend groen-geel-zwart kleurenschema en verstelbaar landingsgestel voel je je een echte piloot. Bouw de modellen om en beleef eindeloze avonturen. Deze SEO-vriendelijke set is perfect voor zowel jong en oud. Bestel nu voor ultieme actie en avontuur!

Waar is LEGO Helikopter avontuur 31092 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Creator 3-in-1 sets

aantal lego stenen icoon
114
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
31092
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij klaar voor een wervelend avontuur? Stap in de wereld van LEGO® Creator 3in1 set 31092: Helikopter Avontuur. Deze set bevat een hypermoderne helikopter met een opvallend groen-geel-zwart kleurenschema, een geweldige getinte cockpit, grote motoren, een verstelbaar landingsgestel en een draaiende rotor. En dat is nog niet alles, want met de LEGO Creator 3in1 sets krijg je maar liefst 3 verschillende bouw- en speelervaringen!

Laten we beginnen met de helikopter. Bouw hem helemaal op en bewonder het frisse kleurenschema. Stap vervolgens in de cockpit en bestuur de helikopter. Stijg op en vlieg tot ongekende hoogte voor de meest spannende avonturen! Met de verstelbare landingsgestel kun je veilig landen en weer opstijgen. En dankzij de draaiende rotor voel je je net een echte piloot. De helikopter is ongeveer 7 cm hoog, 19 cm lang en 12 cm breed.

Maar dit is nog niet alles! Want met deze set kun je nog veel meer. Bouw de helikopter om tot een powerboat en race over het water. Of tover de helikopter om in een zweefvliegtuig en zweef door de lucht. Met deze 3in1 set is er geen einde aan het speelplezier!

De powerboat is ongeveer 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed. Perfect om over de golven te scheren en de stoere kapitein van de zee te zijn. En het zweefvliegtuig is ongeveer 5 cm hoog, 15 cm lang en 15 cm breed. Voel de wind door je haren terwijl je door de lucht zweeft en geniet van het adembenemende uitzicht.

Met de LEGO Creator 3in1 sets ben jij de baas over je eigen bouwwereld. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de wildste avonturen. Het bouwen van de verschillende modellen stimuleert je creativiteit en probleemoplossend vermogen. En dankzij de mogelijkheid om de modellen steeds opnieuw om te bouwen, blijft het speelplezier eindeloos doorgaan.

En wist je dat deze set ook nog eens SEO-vriendelijk is? Dat betekent dat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt wanneer je online op zoek gaat naar LEGO sets. Of je nu jong bent of volwassen, LEGO Creator 3in1 set 31092: Helikopter Avontuur staat garant voor supersnel speelplezier. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en laat je meevoeren in een wereld vol actie en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set31100

Sportwagen

foto van lego set31091

Spaceshuttle transport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.